Blog

Ganduri si amintiri de la Harrow House

2011 08 20 16 01 47 278
Daca va mai amintiti…Razvan Olariu, castigatorul premiului II la competitia nationala de eseuri a Shakespeare School (11-14 ani) si elev la scoala nr. 49 din Bucuresti, a obtinut ca premiu o scoala de vara de limba engleza la Colegiul Harrow House in Anglia. Razvan isi dorea foarte mult sa viziteze Anglia si, pentru ca a fost inspirat sa invete limba engleza, visul lui s-a implinit! Iata si mesajul pe care l-am primit de la Razvan la  intoarcerea in tara:

Va trimit cateva ganduri si amintiri de la Harrow House, locul unde am petrecut 2 saptamani pe care nu le voi uita.

Totul a inceput cand m-am urcat in avion. Am avut un zbor foarte placut deoarece am stat la geam, iar norii lipseau cu desavarsire, astfel incat am putut admira peisajul.

In primul rand…ce este Harrow House?

Este un campus, un centru sportiv, o scoala, dar mai presus de toate, un loc unde nationalitatea nu conteaza…un loc unde toti suntem egali si uniti de engleza. Toate acestea inconjurate de natura si peisaje pitoresti.2011 08 21 16 05 29 310
Dar libertatea noastra nu se rezuma doar la teritoriul colegiului. Excursiile in Londra , Swanage si Bournemouth ne largeau perspectiva, lasandu-ne sa admiram totul, de la grandiosul Buckingham palace si uimitorul Big Ben, pana la cel mai comun Double-Decker sau cabina telefonica.

Pe parcursul excursiei in Bournemouth am avut surpriza de a ma numara printre spectatorii unei parade de aviatie ce se desfasura deasupra plajei . 
In Londra, o croaziera de 45 de minute pe fluviul Thames ne-a purtat pe sub poduri largi, teatre in aer liber , faimosul London Eye , un zgarie-nori in constructie si chiar pe langa o nava militata britanica.

2011 08 19 16 58 58 495Pe parcursul timpului petrecut acolo, am realizat cat de importanta este engleza si cat de folositoare mi-au fost lectiile de engleza la care am participat acolo. Le sunt recunoscator Shakespeare School si agentiei Mirunette International Education, institutiile care au organizat si sponsorizat Shakespeare School Essay Competition, deoarece, fara ei, nu as fi avut ocazia sa merg la o scoala de vara in Anglia.”

Ne bucuram ca am participat la implinirea visului lui Razvan, ii dorim mult succes in continuare si, mai ales, inspiratie si creativitate la cote britanice!

Canada Goose

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole