Blog

Goodbye Ascot !

Nicoleta+Photos+199Nicoleta+Photos+203Nicoleta+Photos+154

GOOD MOOOORNING ASCOOOOT! – Asa incepea ziua la Ascot,la 9 dimineata dupa breakfast, la Assembly Room, unde se intalneau toti studentii pentru a fi preluati de profesorii lor la cursuri. Ora de curs se tinea cu un profesor, apoi juice- break in curte, unde se adunau iar cu totii si erau preluati de un alt cu care pregateau proiectul ce trebuia prezentat vinerea, in Assembly Room.

Nicoleta+Photos+196Nicoleta+Photos+268DSC04546

Dupa lunch, din nou: GOOD AFTERNOOOOOOON ASCOOOOOOT! in Assembly Room cu activity learderii care ne conduceau la activitatile de dupa amiaza: volei, inot, fotbal, dodgeball, badminton, trampoline, tenis sau ping-pong, deci , activitati sportive, sau lectii de dans , dar si navigare pe internet la Computer Room. Am avut ocazia de a viziona spectacole de teatru la Londra: Wicked si Sister Act , urmate apoi de shopping. Deasemenea, am avut ore de calarie miercurea, langa Windsor, unde copiii au dovedit abilitati de viitori jockey.
DSC04663Nicoleta+Photos+169

DSC04578

Seara, dupa cina, ne-am pregatit, am cantat si am dansat la Talent Show sau Staff Show, ne-am distrat la Beach Party sau Disco Night. Am avut posibilitatea sa ne incercam abilitatile de bucatari la activitatile de gospodarie ,dar si indemanarea, calitatile artistice la activitatile de arts and crafts, unde pregateam postere pt show-uri sau ne pregatim recuzita pentru prezentarea proiectelor. Desigur am avut si activitati de relaxare la un film pe dvd sau un joc pe play station.

DSC04690

Am avut doua excursii la Londra, unde am putut admira binecunoscutul Big Ben si the House of Parliament, the Tower Bridge, Trafalgar Square, Buckingham Palace. Deasemenea am fost la Covent Garden de unde ne-am cumparat suveniruri, dar am avut o vizita la National History Museum , unde am admirat un T-Rex in marime naturala si am facut poze nenumarator alte animale si o alta vizita la Science Museum, unde am aflat o multime de lucruri interesante.

DSC04645Excursia de la Windsor Castle ne-a placut foarte mult intrucat am avut ocazia, nu numai de a vizita castelul, dar si de a fotografia soldatii irlandezi la schimbarea garzii regale.Impresionanta a fost si excursia la Salisbury care a inclus o vizita la Stonehenge, faimoasele si uriasele pietre, vechi de 3000 de ani.

Nicoleta+Photos+255

Ne-am facut prieteni printre studentii din campus veniti din diverse colturi ale lumii: Spania, Japonia, Suedia, Polonia, Italia, Turcia, Bulgaria, Serbia…A fost frumos!Ne-am plimbat, am invatat, am cunoscut oameni si locuri deosebite. Pana si vremea a tinut cu noi si nici n-a fost macar nevoie de umbrela pentru ca am avut soare mai tot timpul .
Nicoleta+Photos+310Chiar daca programul riguros a inclus chiar si doua simulari de incediu dimineata la ora 6.45, chiar daca 23.00,ora stingerii era prea devreme pentru unii,chiar daca unora le-a placut mai putin meniul de la cantina si chiar daca altii au considerat prea putin timpul pentru shopping….cu toate astea totul a fost frumos, bine organizat, am fost sanatosi si totul a decurs bine, inclusiv imbarcarea la aeroport, fara nici un fel de probleme.

In speranta ca ne vom intalni din nou si ne vom bucura iar de tot atat de mult soare si in anul 2010 la urmatorul program de vara, va invit sa vizionati filmuletul de mai jos atat de binecunoscut, cantat si dansat zilnic si va spun: < em>GOODBYE ASCOOOOOOOOOOT!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole