Blog

Goodbye Oxford…see you next year!

Dragi copii, parinti, bunici,

 

Iata ca ne-am intors din marea aventura din vara aceasta; intregi, bine, sanatosi si cu tolba plina de amintiri placute (si poate si cateva kilograme minus) cursul de vara la Oxford Headington a revenit pe plaiuri mioritice.

 

Desi sunt sigura ca ati fost pe deplin informati de tooooooooot ceea ce s-a intamplat la Oxford, m-am gandit ca ar fi frumos sa venim si cu cateva testimoniale, caci, vorba ceea, oriunde mergeam, GROUP PICTURE se auzea.

 

In primul rand vrem sa va aratam Oxford-ul, asa cum l-am vazut si simtit noi, de-a fir a par; incepem cu colegiiile pe care le-am vizitat: Trinity College si faimosul Chistchurch College, unde s-a filmat Harry Potter si unde s-a “nascut” Alice in Wonderland. ANGLIA 2010 Georgy 020ANGLIA 2010 050

 

 

 

 

 

 

Apoi va prezentam, Radcliffe Camera, parte din Bodleian Library, unde sunt atat de multe carti, incat sunt stocate underground. ANGLIA 2010 Georgy 086Sa nu uitam de Opera si de Bridge of Sighs, un mare simbol al orasului si de ziua cand am facut punting, o adevarata experienta pentru cei mai temerari. ANGLIA 2010 Georgy 082ANGLIA 2010 392

 

 

 

 

 

 

ANGLIA 2010 Georgy 058Am fost pana si la inchisoare, in Oxford Castle. Am avut parte si de street entertainment, dar si de ochiul vigilent al politistilor. Dar fiti fara grija, am scapat nevatamati.ANGLIA 2010 242

ANGLIA 2010 Georgy 079ANGLIA 2010 239

 

 

Sa va povestim si despre excursiile pe care le-am facut: am vizitat Blenheim Palace, locul de nastere al marelui Winston Churchill, dar si muzeul de aburi (unde ne-am aburit cu o feliuta de istorie a caii ferate), iar in cele doua zile la Londra, am reusit sa o vizitam pe regina, sa intram la Madame Tussaud’s si sa ne dam in London Eye.

ANGLIA 2010 107ANGLIA 2010 415

 

 

 

 

 

 

 

ANGLIA 2010 426ANGLIA 2010 Georgy 039

 

 

 

 

 

 

Dar cred ca putem fi cu toti de acord ca punctul forte al excursiilor a fost marele parc de distractii Thorpe Park, unde cei mai curajosi au putut sa se dea in cele mai rapide, inalte si inspaimantatoare roller-coasters.

ANGLIA 2010 Georgy 054ANGLIA 2010 336

 

 

 

 

 

 

Cam atat deocamdata, dar fiti cu ochii pe noi! Surprizele nu s-au terminat aici!

 

Grupul de distractie,

Oxford Headington 2010

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole