Blog

Grădina Verona plină de emoţii şi zâmbete!

SpellingSpelling 3Duminica trecută ne-am întâlnit cu finaliştii celei de-a patra ediţii a concursului Spelling Championship. Castigatorii din grupele noastre de Junior 2, 3 şi 4, care au reuşit să treacă cu brio peste rundele I şi II (la nivel de grupă, la nivel de sediu) au susţinut în luna mai o ultimă probă, cea la care au participat toţi cursanţii de acelaşi nivel. Aşadar, după atâta efort a venit şi momentul desemnării câştigătorilor. Ca în fiecare an, gazdele noastre, Grădina Verona ne aşteptau cu limonadele pregătite iar librăria Cărtureşti cu vouchere de reducere pentru toţi participanţii. Însă toată lumea aştepta cu nerăbdare numele marilor finalişti. Lucrul acesta a venit curând, începând cu Juniorii 2 şi terminând cu Juniori 4, toţi participanţii au primit câte o carte, pentru a-şi menţine viu interesul pentru lectură pe perioada de vară, dar şi vouchere de reducere pentru oricare dintre cursurile de vară sau cluburile de conversaţie organizate de Shakespeare School în perioada următoare. Premiile I, II, şi III au primit pe lângă cărţi, şi reduceri în valoare de 25%, 50% şi gratuitate la un curs de vară, fie el Adventure Land (dedicat Juniorilor 2 şi 3) sau Are You the Next Wimpy Kid? (pentru Juniori 4). SPELLING 2013 079Satisfacţia tuturor de a ajunge pe scenă este una pe măsura efortului depus în aceste luni pentru recapitulări şi aprofundări ale ortografiei limbii engleze. Aşadar, indiferent de rezultatul obţinut, toţi sunt adevăraţi campioni. Iar ziua de duminică ne-a confirmat încă o dată că avem cu ce să ne mândrim, atât noi, profesorii Shakespeare School, cât şi părinţii care le sunt alături şi îi susţin! Felicitări tuturor şi până la ediţia următoare: Be Bright and Spell it Right!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole