Greetings from Dragon School,Oxford, UK

Dragii nostri,

Iata, va scriem de aici din tabara de la Dragon School,Oxford unde ne distram de minune si avem parte de noi surprizein fiecare zi! Dar probabil sunteti curiosi cum se desfasoara o zi tipica aici!

Dimineata ne trezim devreme, la ora 7:15 pentru ca micul dejun ne este servit la ora 8:15. Imediat dupa masa de dimineata mergem la orele de engleza de la 9:00 la 12:45 cand luam masa de pranz.

Desigur, intre cursurile de engleza, trei la numar, avem cate o pauza de 20 minute timp in care ne reintalnim cu colegii nostri si ne putem cumpara cate o gustare sau putem sa ne mai luam bani de cheltuiala din safe.

Masa de pranz ne este servita intre orele 12:45 si 13:30 dupa care avem o ora de odihna inainte sa incepem activitatile de dupa masa. In fiecare zi ne putem alege felul in care vrem sa ne petrecem dupamiaza: Dance, Tennis, Table Tennis, Art, Volleyball, Horse-riding, Computers, Board Games, Football, Rugby, Archery, Swimming sau Summer Study.

Dupa atata sport, ne tragem sufletul putin fiindca intre 17:00 si 18:00, cand ne este servita masa de seara, avem House Time. In plus, aseara am avut parte de o surpriza fiindca pentru cina ni s-a pregatit un veritabil Barbeque britanic in aer liber.

Asa cum va spuneam, in fiecare seara avem parte de surprize mai ales ca avem la dispozitie facilitati uimitoare cum ar fi un teren de sport imens, amfiteatre mari si dotari electronice moderne. Pana acum am jucat Capture the Flag, ne-am bucurat de un veritabil orasel gonflabil la Bouncy Castle Evening, Cinema si Drum Lessons si ne pregatim de asemenea pentru Talent Show Night, Disco, Bowling, Swimming Gala si nu numai!

Dupa o zi atat de incarcata ne intoarcem in camerele noastre si servim gustarea de seara la 21:45 –Drinks and Biscuits iar in zilele in care avem sarbatoriti, Birthday Cake. Intre orele 22:00 si 22:30 mergem la somn!

Dupa cum probabil stiati deja, fetele si baietii dorm in case diferite. Fiecare casa are un nume si un House Parent. De asemenea, in fiecare casa locuiesc cu noi 3 sau 4 membri ai staff-ului care au grija de noi, ne insotesc intre locatii si carora ne putem adresa la orice ora daca avem nevoie de ajutor. In fiecare casa sunt in jur de 4-6 camere care pot gazdui fiecare 3 pana la 9 copii. De asemenea, repartizarea in camere a fost facuta pe doua categorii de varsta 9-11 si 11-13 ani, dar si in asa fel incat in fiecare camera sa locuiasca copii de toate nationalitatile din tari ca Grecia, Bulgaria, China, Japonia, Spania, Franta, Ucraina, Rusia si lista poate continua.

Si daca va intrebati cum stam cu ordinea si curatenia in acest mediu cosmopolit, ei bine, veti fi surprinsi! Saptamanal se organizeaza concursuri de curatenie la care putem castiga premii fie individual fie pe camera si desigur membri ai grupului nostru au fost printre castigatori!

Va rugam, de asemenea sa nu va faceti griji in privinta evenimentelor pe care le vedeti la televizor! Suntem intr-o zona sigura si nu am avut parte de evenimente neplacute. Desigur, in functie de evolutia evenimentelor este luata in calcul si posibilitatea schimbarii obiectivelor pe care le vom vizita in timpul excursiilor sau chiar anularea acestora, desi speram ca asta sa nu se intample!

Cam atat deocamdata de aici de la Dragon School, Oxford! Toate cele bune si vom reveni in curand cu noi amaunte!

10.08.2011

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive