Blog

Grija pentru sanatatea cursantilor nostri

Probabil ca ati fost cu totii alarmati de acoperirea in mass-media, din ce in ce mai frecventa in ultimul timp, a raspandirii noii gripe. Desi fenomenul ia multa amploare in special la TV, nu am avea niciun motiv sa ne imaginam ca aceasta gripa este mai periculoasa decat orice alta gripa normala. Totusi, in contextul acestei epidemii de gripa cu virusul H1N1, dorim sa va informam ca Shakespeare School a luat toate masurile de prevenire a raspandirii virusului.

 

Desi probabilitatea de a avea cazuri de gripa noua in centrul nostru este foarte mica, dorim sa va asiguram ca suntem la curent cu situatia si am luat toate masurile necesare pentru a raspunde unei astfel de eventualitati, fara a dori sa creem ingrijorare sau panica prin aceasta informare.
Dintre masurile pe care le luam pentru prevenirea raspandirii acestei gripe se regasesc:

 

– dezinfectarea zilnica a podelelor, ca si a pupitrelor si clantelor de la usi
– trierea epidemiologica a cursantilor la venire
– profesorii recomanda cursantilor sa se spele pe maini cat mai des si sa-si dezinfecteze banca cu servetele umede antiseptice
– cursantii sunt sfatuiti sa anunte daca au fost diagnosticati cu Influenza A/H1N1, si in aceasta eventualitate se va trece la dezinfectia salii de curs si a spatiilor comune.

 

Pana in prezent, nu am luat la cunostinta de nicio situatie in care vreunul dintre cursantii nostri sa fie diagnosticat cu virusul H1N1.

 

Intregul personal Shakespeare School incepand cu profesorii centrului si pana la personalul administrativ si de curatenie a fost instruit sa evalueze si sa monitorizeze starea de sanatate a cursantilor nostri. In cazul putin probabil in care in urma evaluarii se vor constata simptome de genul: tuse seaca, febra si secretii nazale apoase, cursantii vor fi rugati sa nu ramana la cursuri, pentru a nu-i contamina si pe ceilalti. De asemenea, vor fi contactati parintii ai caror copii prezinta simptome de gripa noua, pentru a beneficia de tratament medical.

 

In continuare, va recomandam cateva masuri pe care trebuie sa le aveti in vedere pentru a preveni imbolnavirea voastra sau a celor din jur. Cand tusiti sau stranutati, e foarte important sa:
– aveti mereu batiste de unica folosinta la voi
– folositi o batista curata pentru a va acoperi gura sau nasul de fiecare data cand tusiti sau stranutati- CATCH IT
– aruncati batistele folosite dupa o singura utilizare- BIN IT
– va spalati pe maini cat mai des cu apa calda si sapun- KILL IT
Intrucat e mai usor sa previi decat sa combati, noi va recomandam sa urmati acest set de recomandari: catch it, bin it, kill it!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole