Hai în tabăra de Engleză în 2023!

Te-ai gândit vreodată cum arată cadoul perfect pentru un copil sau un adolescent pasionat de limba engleză? 

Ei bine, Shakespeare School are răspunsul! 

Am lansat oferta de tabere internaționale în Marea Britanie și Statele Unite pentru vara anului 2023! 

Trei universități internaționale de prestigiu își deschid porțile timp de două săptămâni pentru cursanți din toată lumea, cu scopul de a le oferi o vară de neuitat! 

O aventură multiculturală pentru copilul tău? DA!

Taberele internaționale de engleză reprezintă o oportunitate uriașă pentru tinerii care își doresc să aibă șansa de a experimenta viața de cursant în străinătate. Atât experiența culturală sau socială, cât și experiența educativă sunt parte din „bagajul” de cunoștințe cu care vor rămâne în urma taberei alese. 

Experiențele de acest gen sunt cele care deschid apetitul copiilor pentru cunoaștere și nasc ideea de a studia, în viitor, la una dintre aceste universități de top.  

Atât în Marea Britanie, cât și în Statele Unite, copilul va putea exersa engleza fix „la ea acasă”. Acest lucru reprezintă unul dintre cele mai importante avantaje pe care le poate aduce o astfel de experiență.  

Fiind într-un loc nou, unde este mai mult decât necesar să te exprimi în engleză, îl va face să depună tot efortul necesar de a-și exersa cunoștințele de limba engleză.  

Mai mult decât atât, este o ocazie extraordinară să își deschidă orizonturile, să cunoască alți tineri din toată lumea și să lege relații de prietenie de lungă durată.  

De asemenea, pe lângă componenta educațională, o tabără de limba engleză aduce și beneficii sociale.  

Care sunt acestea și de ce sunt importante pentru dezvoltarea oricărui copil sau adolescent? 

 • Integrarea într-un grup multicultural și schimbul de experiențe trăite 
 • Socializarea cu alți tineri de aceeași vârstă, din toate colțurile lumii 
 • Ocazia de a vizita multe locuri faimoase 
 • Oportunitatea de a fi student într-un campus universitar de top 
 • Amintirile cu care va rămâne și pe care le va povesti mai departe 

Citește în continuare și află toate detaliile de care ai nevoie! 

Când? 

Taberele internaționale vor avea loc în vara anului 2023. Fiecare dintre cele 3 tabere oferite durează 2 săptămâni și se desfășoară în perioada iulie-august 2023. 

 

Unde? 

 • Oxford, Brookes University | 🇬🇧 Anglia (12-17 ani) detalii aici: http://bit.ly/3AEtc7O 

Data limită pentru înscriere: 15.03.2023 

 • Uppingham School | 🇬🇧  Anglia (10-15 ani) detalii aici: http://bit.ly/3Xpl4ln 

Data limită pentru înscriere: 15.03.2023 

 • Fordham University, NEW YORK | 🇺🇸 USA (13-20 ani) detalii aici: http://bit.ly/3Ey5BXD 

Data limită pentru înscriere: 15.01.2023 

 

De ce? 

Care sunt concret avantajele pe care le va avea copilul său în urma participării la o astfel de tabără? 

Iată ce să iei în considerare atunci când vei lua o decizie: 

 • Engleza chiar „la ea acasă” 

Cei care vor participa la taberele internaționale vor exersa engleza într-o atmosferă relaxată, alături de colegi și profesori nativi prietenoși și deschiși. În acest fel, vor cunoaște noi metode de învățare și predare, interactive și amuzante de la cele mai bune cadre didactice. 

 • Experiență unică 

Genul acesta de experiențe nu pot fi înlocuite. Vârsta este perfectă pentru a experimenta viața de student în străinătate și pentru a descoperi atmosfera unui campus școlar sau universitar internațional. Vor observa diferențele dintre „școala de acasă” și noul loc de studiu și se vor bucura de tot ceea ce li se oferă nou. 

 • Diversitate culturală 

Toți participanții vor cunoaște cultura noilor prieteni, mai ales în serile internaționale, în care fiecare vorbește despre obiceiurile și tradițiile din țara lui. 

 • Distracție si excursii 

Copiii participă la activități recreative în campus: diferite sporturi, arts & crafts, petreceri și jocuri și vor vizita cele mai frumoase obiective turistice din zonă. 

 • Foarte important!  

La finalul celor două săptămâni fiecare participant la tabără va primi un certificat de absolvire a cursului de limba engleză. Această diplomă va fi un atu extrem de important pentru viitorul său CV academic. 

 

Unde mă înscriu? 

Dacă ești pregătit să îi faci copilului tău cea mai frumoasă surpriză, te încurajăm să alegi pentru el cea mai tare experiență de vacanță și te invităm să te înscrii aici: 

https://www.shakespeare-school.ro/tabere-engleza/#sectiune-formular

Unde pot afla mai multe informații? 

Pentru orice fel de informații suplimentare legate de înscrieri sau de tabăra de vară, ne poți contacta la 0741 120 148 sau la 0755 033 839. 

Așadar, profită acum de această oportunitate și oferă-i copilului tău o vară așa cum a visat – plină de experiențe noi de toate felurile, presărată cu distracție și educație, multe locuri noi vizitate și cel mai important, acel „ceva” care va contribui, fără echivoc, la dezvoltarea sa armonioasă și care va rămâne cu el pentru totdeauna. 

 

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple.  

Ce înseamnă, concret, metoda noastră? Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte. 

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză! 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica! 

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive