Blog

Happy Birthday Mrs. Principal!

Echipa...ALTFEL!Seria de evenimente speciale marca Shakespeare School  din luna decembrie a fost deschisa de o aniversare cu totul si cu totul speciala! Noi, colectivul Shakespeare School, am avut deosebita placere si onoare de a sarbatori o persoana aparte in vietile noastre si totodata pe cea care a facut ca in 2002 idealul Shakespeare School, sa devina realitate.

Sambata, 4 Decembrie 2010, in cadrul select al unui club privat din centrul Bucurestiului,  Adriana Alionte( de data aceasta in calitate de sarbatorita si nu de General Manager) si Irina Alionte(Marketing Manager) au fost amfitrioanele unei seri de neuitat! Petrecerea aniversara a reunit colaboratori, prieteni dragi si persoane speciale  din viata sarbatoritei .

DSC_0041_r

Surprizele pregatite invitatilor nu au lipsit nici ele! Acestia au fost intampinati in acordurile rafinate ale unui cvartet de coarde si au avut parte de un meniu ales. Pentru a crea antren, tonul la muzica si dans a fost dat de dansatori profesionisti  pe ritmuri latino, care au transformat audienta, din public in veritabili dansatori! Nu a lipsit nici muzica live completata cu succes de mixajele unui DJ profesionist. Iar dupa atatea surprize pentru oaspeti, una dintre cele mai mari surprize ale serii a fost dedicata chiar sarbatoritei!

DSC_0049_r

Buna dispozitie, dans,veselie si o sarbatorita debordand de energie si eleganta,  pe scurt aceasta petrecere aniversara a avut toate ingredientele necesare pentru dura pana in zori!

DSC_0869_r

Iata asadar reteta succesului nostru! Echipa Shakespeare nu se distinge numai profesionalism, implicare, accesul la suport tehnic si metode moderne, ci si prin prietenia care ne leaga atat in timpul, cat si in afara orelor de curs! In fiecare zi, dorim sa le insuflam cursantilor nostri acest lucru in care noi credem  cu tarie: Shakespeare School este locul unde venim cu tot dragul pentru a fi alaturi nu de simpli colegi, ci de prieteni dragi, de oameni care ne ofera sprijin si afectiune!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole