Blog

Happy Halloween!

IMG 2234 Trick or treat, smell my feet, give me something good to eat! – aceasta este traditionalul colind de Halloween cu care ne-au intampinat cursantii dornici de a primi bomboane, cu alte cuvinte “ne dati ori nu ne dati“!

IMG 2366Iata ca sarbatoarea de Halloween la Shakespeare School a ajuns deja la a 7a editie, fiind un bun prilej de bucurie si veselie pentru toti cursantii! Este practic un carnaval al toamnei, din care nu lipsesc competitiile, activitatile, jocurile in limba engleza, notiunile de vocabular prezentate pe tabla interactiva, dar si filmele de groaza- bineinteles tot in engleza!IMG 2379Pentru copii, aceasta sarbatoare reprezinta un bal mascat, o ocazie sa-si etaleze costume care mai de care mai inspaimantatoare si originale! La parada, am avut “onoarea” sa defileze special pentru noi contele Dracula in persoana, insotit de fantomite, vampirasi si vrajitoare dragute, dar si invitati speciali, veniti din tinuturi mai indepartate: frumoasa Cleopatra ne-a incantat privirea, din Caraibe a poposit pe la noi insusi piratul Jack Sparrow care nu a venit singur ci cu frumoase piratese, dar si surpriza-regele muzicii pop Michael Jackson traieste si a venit la carnavalul nostru!
IMG 2270
IMG 2330
Tuturor ne place sa ne deghizam, iar juniorilor nostri in mod special! Profesoarele au fost si ele costumate in dragute vrajitoare care au condus carnavalul de Halloween.

IMG 2254

“Cred ca le place foarte mult si ideea ca ei vin cu un dovleac pe care il sculptează acasa cu parinţii si apoi il prezintă si facem o competitie a dovlecilor sa vedem cine are cel mai inspaimantator dovleac de Halloween, iar toate competiţiile, activităţile, jocurile şi filmele pe care le prezentăm ii fac pe copiii sa se indrăgosteasca si mai mult de limba engleza!” a declarat pentru AGERPRES profesor Georgiana Bose, Young Learners Courses Manager.

IMG 2263

Carnavalul Halloween la Shakespeare School aduce o notă deosebită , încă şi mai interesantă orelor noastre obişnuite de curs. Dorim să luăm numai latura haioasa si educativa a acestui eveniment, dar este un prilej de distractie pentru copii. Fiecare isi alege cate un costum , isi sculptează proipriul dovleac si au parte de multe jocuri, competitii. Practic, este limba engleza ALTFEL si mai altfel decat de obicei”, a aratat la randul sau profesor Nicoleta Dinescu, Academic Manager la Shakespeare School. IMG 2206

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole