Blog

Here comes Santa Claus….here comes Santa Claus!!!!

Juniors 4 Vine, vine, vine Moş Crăciun!!!

Peste tot se aud clopoţei şi colinde! Shakespeare School este în sărbătoare. În fiecare zi, colindătorii mici şi mari, îmbrăcaţi festiv vin la Shakespeare, cu părinţii şi bunicii pentru a se distra la petrecerile de Crăciun.
Dar pentru a-l convinge pe Moşul că au fost cuminţi, cei mici pun în scenă o piesă de teatru şi cântă colinde, iar cei mari iau parte la competiţii legate de Crăciun. Şi cum Moşul este modern, toată lumea se joacă pe tabla interactivă, se uită la filme şi se distrează în ritmul colindelor care răsună peste tot în clădire. Gazdele, adică profesoarele transformate în Crăciuniţe, au grijă ca toţi oaspeţii să primească bomboane şi de ce nu, cadourile Moşului.

Juniors 3Iată câteva poze de la petreceri!

Juniors 3

 

 

Bucuroşi de cadourile Moşului, cei mici se pozează lângă brad!

 

 

 

 

 

Nici cei mari nu sunt uitaţi de Moşul, mai ales când au fost aşa cuminţi! FCE - Module 1

 

 

 

 

 

 

Echipa Shakespeare School vă urează tuturor o vacanţă minunată, un Crăciun plin de bucurie şi un An Nou fericit!

Merry Christmas and a Happy New Year!!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole