Blog

How Can CELTA Change Your Life – prezentare Shakespreare School în cadrul Conferinței Naționale Fischer

La începutul lunii septembrie, Shakespeare School a participat, alături de peste 200 de pofesori de limba engleză din întreaga țară, la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate acestora – Conferința Națională organizată de Fischer Internațional, distribuitor de carte străină în domeniul predării și învățării limbii engleze.

În cadrul celei de-a 7-a ediții a evenimentului, profesorii au avut ocazia de a consulta noutățile în domeniul materialelor didactice și a manualelor școlare, dar și de a lua parte la prezentări, dezbateri și seminarii pe diverse teme de interes, susținute de traineri internaționali, autori de manuale, cercetători și specialiști în domeniul testărilor internaționale de limba engleză.

DSC00021DSC00042

 

 

 

 

 

Printre aceștia s-a aflat și colega noastră, Georgiana Bose, profesor și Director de examene Shakespeare School, care le-a vorbit celor prezenți în calitate de tutor acreditat CELTA (Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages), despre oportunitatea de a urma cursul CELTA în România, în cadrul Shakespeare School – singurul centru din țară acreditat de către Cambridge Language Assessment din cadrul Universității Cambridge ca centru de pregătire și examinare CELTA.

Începând de anul acesta, cursul care permite românilor să predea engleza ca profesori non-nativi oriunde în lume poate fi urmat la noi în țară. În această vară, a fost organizat primul curs CELTA din România – un program intensiv care a durat 4 săptămâni, iar la finalul căruia 12 profesori de limba au obținut certificarea oferită de Cambridge.

Participanții la Conferința Națională Fischer International au aflat în cadrul evenimentului detalii despre modulul CELTA încheiat în luna august, despre modul de desfășurare a trainingului – evaluare continuă, în funcție de prestația de la orele demonstrative, temele scrise și gradul de implicare pe parcursul trainingului – dar și informații legate de structura, beneficiile certificatului, modalitatea de înscriere și costuri.

DSC00047Cursul va fi organizat de acum înainte de 2 ori pe an, în timpul anului școlar cursurile fiind susținute doar sâmbătă, timp de 20 de săptămâni, iar vara se va relua modulul de pregătire intensiv, care se desfășoară în fiecare zi, de luni până vineri, timp de o lună.

Înscrierile pentru cursul CELTA din ianuarie 2015, care va avea o singură grupă de 6 locuri au început deja. Asadar, cei interesați trebuie să se grăbească
să aplice pe site-ul dedicat www.celtatraining.ro.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole