Blog

In atentia liceenilor/studentilor interesati

Pliant+2009+final+sapte

Va rugam sa ne ajutati cu impartirea de pliante (flyere cu Shakespeare School) in scolile si liceele din Bucuresti. Este vorba de 14 septembrie (prima zi de scoala), timp de o ora-la festivitatea de deschidere (aprox 9-10), cand in curtea scolilor se afla elevi si parinti.


Aceasta actiune se poate face chiar in scoala voastra sau intr-una din scolile din zona in care locuiti, pe care le stabilim de comun acord!


Am avea nevoie de cat mai multi tineri dornici sa ne ajute timp de max o ora, contra sumei de 20 RON per scoala. Am fi foarte bucurosi daca v-ati putea mobiliza si colegii/prietenii vostri sa ne ajute!


Pentru mai multe detalii despre cum puteti intra in posesia pliantelor, va rugam sa ne dati un e-mail la: office@shakespeare-school.ro!


Speram ca ne puteti da o mana de ajutor in campania de promovare a Shakespeare School!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole