Blog

In curand se lanseaza 2010 Shakespeare School Essay Competition!

Essay competition

Concursul national de creatie in limba engleza, ajuns anul acesta la a doua editie va fi lansat in doar cateva zile! Esti un fan al limbii engleze si ai varsta cuprinsa intre 11-14 ani, respectiv 15-19 ani? Atunci 2010 Shakespeare School Essay Competition ti se adreseaza, prin cele 2 categorii pe care este organizat, fiecare cu teme incitante, adecvate varstei!

Prima editie a concursului national de eseuri, lansat anul trecut sub egida Anului European al Creativitatii si Inovarii s-a bucurat de un real succes, primind peste 200 de eseuri in limba engleza de la tineri din toata tara! De aceea, ne-am propus sa extindem acest concurs si in 2010 si sa devina chiar o traditie. An de an, vom oferi tinerilor creativi oportunitatea de a-si folosi talentul si imaginatia, punandu-si in valoare potentialul!

Momentan nu va spunem mai multe, pentru a afla informatii detaliate despre temele concursului, modalitatea de inscriere si premiile puse in joc, reveniti pe blog in 20 martie, cand vom lansa concursul!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole