Blog

In dialog cu elevii din Cantemir

Seria de workshopuri “Everything about CAE and IELTS exams” continua prin liceele bucurestene! Astazi am organizat o prezentare in Colegiul Cantemir Voda, speaker fiind Nicoleta Dinescu (Director de Studii la Shakespeare School).

Ne-a bucurat sa vedem ca elevii cantemiristi s-au aratat foarte interesati de cele prezentate, au pus intrebari, iar spre final am facut o simulare de speaking! Am organizat si o tombola cu premii, iar norocosii castigatorii au plecat acasa cu carti de teste pentru Cambridge si IELTS, care cu siguranta le vor fi foarte utile in pregatirea examenelor!

Reactiile elevilor din Cantemir au fost prompte: iata ce spune Florentina pe blogul Am doar 18 ani despre prezentarea de azi.

Vineri 29 mai, la ora 13.00 acelasi workshop se va tine si in Liceul I. Creanga. Speram sa ii convingem si pe ei de importanta sustinerii unor astfel de examene internationale!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole