Blog

In vizita de lucru la "Ion Creanga"

Image0063Periplul prin liceele bucurestene continua cu workshopul “Everything about CAE and IELTS exams“, sustinut ieri de prof. Nicoleta Dinescu la Colegiul I. Creanga!

Tinerii liceeni din Creanga au parut foarte interesati de aceste examene internationale si credem noi ca i-am convins (macar pe o parte dintre ei) sa se mobilizeze pentru a le sustine!

Am semnat si un protocol de parteneriat cu conducerea liceului urmand ca anul scolar 2009-2010 sa revenim si cu alte ateliere de lucru.
Image0069Image0065La tombola din final, cei 3 norocosi au castigat: o carte de teste pentru CAE, respectiv 2 dictionare din colectia Penguin.

Luni, 1 iunie la ora 12.30 vom fi la Colegiul German Goethe, iar Marti la 12.00 la Colegiul M. Eminescu din Bucuresti.

Vezi si postul “In dialog cu elevii din Cantemir“.


Voi ati vrea sa stiti daca aveti nivelul adecvat pentru a sustine un examen international
? Puteti da o fuga pana la Shakespeare School sa va administram o testare gratuita a nivelului de cunoastere a limbii engleze!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole