In vizita la St. Michael's College

IMG_9189

La sfarsitul lunii noiembrie, am avut prilejul sa calatoresc in Marea Britanie, de aceasta data intr-o vizita de lucru, in calitate de Director Shakespeare School, fiind insotita si de Marketing Manager-ul Shakespeare School- Irina Alionte. Periplul a avut drept scop vizitarea unor campusuri universitare si a unor scoli organizatoare de cursuri de vara de limba engleza. Ajunsi in inima Angliei, am poposit si la St. Michael’s College, situat langa Birmingham, intr-o zona colinara deosebit de pitoreasca.

IMG_9152St. Michael’s College este locul unde doi castigatori ai 2010 Shakespeare School Essay Competition (Ruxandra si Mihai) si-au petrecut 2 saptamani participand la o scoala de vara de limba engleza, alaturi de tineri din toate colturile lumii!

IMG_9140

Stuart Higgins, directorul colegiului ne-a primit cu mare caldura si ne-a vorbit cu mult entuziasm despre Ruxandra si Mihai, care au lasat o impresie exceptionala despre tinerii romani.

IMG_9150

Am avut bucuria sa o intalnim si pe romanca Nadia Alexa, absolventa a ASE Bucuresti, care este angajata pentru 1 an ca Residential Assistant la St. Michael’s College. Ne-a povestit despre atmosfera deosebit de placuta din cadrul campusului si despre profesionalismul celor care lucreaza aici. A primit cu mult entuziasm vestea ca in vara 2011 un grup de tineri de la Shakespeare School va participa la o scoala de vara de 2 saptamani la St. Michael’s College.

Mai multe impresii despre scoala de vara de la St. Michael’s apar in articolele scrise chiar de Mihai si Ruxandra la intoarcerea acasa.

In continuare, va invitam la un tur (virtual) al campusului St. Michael’s College:

IT room
IT room


sala de mese
sala de mese
bedroom
bedroom

Te-ar tenta sa participi la o scoala de vara la St. Michael’s College? Shakespeare School a lansat deja oferta pentru vara 2011, adresata elevilor intre 10-15 ani! Numarul de locuri disponibil pentru aceasta destinatie este limitat!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive