Blog

Începe Spelling Championship 2012!!

LEU A mai trecut un an şi iată că ne pregătim din nou să pornim în căutarea celor mai talentaţi şi celor mai dedicaţi cursanţi din rândul grupelor de Juniori 2, Juniori 3 şi Juniori 4 care să se înfrunte şi să câştige premiul cel mare al competiţie Spelling Championship 2012. Anul acesta competiţia este şi mai strânsă, pentru că numărul de cursanţi ambiţioşi a crescut, odată cu deschiderea celui de-al treilea sediu din Dorobanţi, aşa că trebuie să ne adunăm toate forţele şi să ne pregătim de marea competiţie. Vă prezentăm mai jos care este desfăşurătorul concursului şi vă vom ţine la curent cu toate noutăţile de pe parcurs!

Competiţia este împărţită în trei runde:

Runda 1 – la nivel de grupă

Runda 2 – la nivel de sediu

Runda 3 – marea întrecere, între toţi participanţii, pe nivel.

Runda I are loc în perioada 5- 9 martie 2012. În cursul săptămânii 12-16 martie se anunţă rezultatele l runda I  iar din fiecare clasă se aleg primele două punctaje.

ABC BlocksRunda II are loc pe  2 (Juniori 2), 3 (Juniori 3), 4 (Juniori 4) aprilie 2012. În runda a doua vor intra primii 2 clasați din fiecare grupă. Toţi cei care se califică pentru runda a doua vor primi Certificat de participare la Spelling Championship, în care se menţionează scorul obţinut şi faptul că s-au calificat pentru runda a doua.

Runda III are loc pe 24 mai 2012. În runda finală vor participa primii 5 clasaţi la nivel de an pentru fiecare sediu. Aşadar, vom avea 15 finalişti pentru fiecare nivel, dintre care se vor alege câte 3 câştigători (premiile I, II si III). Toţi finaliştii vor fi invitaţi la festivitatea de premiere organizată pe 3 iunie, la librăria Cărtureşti, în Grădina Verona.

Premiile oferite pentru locurile I, II şi III sunt:WIN

Locul I: Curs de vară gratuit la Shakespeare School
Locul II: Curs de vară la Shakespeare School cu o reducere de 50%
Locul III: Curs de vară la Shakespeare School cu o reducere 25 %, la care se adaugă cărţi în limba engleză şi alte premii surpriză.
Multă baftă tuturor participanţilor şi nu uitaţi: Be Bright and Spell it Right!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole