Blog

Info utile pentru training-ul Destination UK

Photo0410In acest week-end (12-13 decembrie) noul sediu Shakespeare School va gazdui “Main Course“- trainingul general recomandat tuturor elevilor de liceu care se afla la prima aplicatie pentru studiul la o universitate britanica!
Desi aflat la prima editie, serviciul de consiliere educativa “Destination UK” a luat o amploare nationala. Pana in prezent, am primit inscrieri de la tineri dornici sa studieze in Regatul Unit aflati in toate colturile tarii: Slobozia, Focsani, Drobeta Turnu-Severin, Rosiori de Vede, Bacau, Ploiesti, Miercurea Ciuc, Pitesti, Iasi, Galati, Braila, Buzau dar si multe altele! Intrucat multi dintre cei inscrisi la training vin dinafara capitalei, ne-am gandit sa oferim si 3 variante de hoteluri situate in apropierea noului sediu Shakespeare School, pe care noi le recomandam pentru cazarea participantilor:

Monte Nelly Hotel 4*

La doar cateva minute de P-ta Rosetti si de P-ta Universitatii, hotelul Monte Nelly isi deschide usile pentru a primi oaspetii intr-o atmosfera calda, asigurata de un personal prietenos si bine pregatit. In dotarea standard a camerelor intra: cablu TV, acces internet, baie propriu cu uscator de par, minibar, seif. Hotelul este la 5minute de mers pe jos de noul sediu Shakespeare School, locul desfasurarii Main Course.

Confort Traian Hotel 3*

Clasificat la 3 stele, Hotelul Confort Traian este situat în apropiere de Piaţa Unirii, la doar 5 minute de centrul financiar-bancar, comercial, turistic şi istoric al Bucureştiului si reprezinta locatia perfecta atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru turistii dornici de a vizita Capitala. Hotelul dispune de 107 camere (single, double si un apartament), 1 restaurant international si bar de zi, toate echipate astfel incat oaspetii sa beneficieze de confort, intimitate si de tot ce este necesar pentru a se simti cu adevarat bine. Facilitati camere: acces internet, telefon, minibar, aer conditionat. Hotelul este situat la aprox. 10 minute de mers pe jos de sediu.

Hostel Eos 2*+

Amplasat in vecinatatea zonei comerciale Obor, la 3minute de Gara de Est, la 10 minute de centrul Capitalei, hostelul reuneste stilul arhitectural al inceputului de secol XX cu elemente moderne, conferindu-i astfel distinctie si sarm. Camerele dispun de TV, frigider, aer conditionat si conexiune la internet. Camerele duble cu un pat si matrimonialele sunt prevazute in plus fata de celelalte cu balcon. Hostelul se afla la aprox. 20 minute de mers pe jos de locul desfasurarii Main Course.

Photo0377

Main Course se va desfasura in noul nostru sediu din Str. Dimitrie Racovita, nr. 11, sector 2 (zona Izvorul Rece- Mosilor), in sala Shakespeare, cea care beneficiaza si de tehnologia tablei interactive. Ii asteptam pe toti participantii la training sambata incepand cu orele 13,30 si duminica de la ora 9,30!
Photo0376
Daca doriti sa aflati etapele intregului proces de admitere la o universitate britanica, dar distanta reprezinta un impediment pentru a ajunge la Main Course va recomandam modulele noastre de consiliere online:
Help me from scratch : Consiliere personala pentru tot procesul de admitere, de la gasirea universitatii pana la obtinerea creditului pentru studii. Tarif: 200 RON
Personal Statement SOS : Consiliere personalizata pe eseu- cea mai importanta si poate cea mai dificila parte a aplicatiei. Tarif: 150 RON.

Inscrierea se realizeaza online, pe site-ul nostru, prin completarea formularului de inscriere!

Felicitari tuturor celor care s-au inscris pana in prezent si care sunt acum cu un pas mai aproape de visul lor de a deveni studenti in Marea Britanie!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole