Blog

Inscrie-te la 2010 Shakespeare School Essay Competition si pleci in Anglia!

Manifesta-ti creativitatea si originalitatea intr-un eseu in limba engleza si vei avea sansa sa petreci 2 saptamani de neuitat la o scoala de vara de limba engleza in Anglia!

2010 Shakespeare School Essay Competition aduce marilor castigatori premii atragatoare constand in: scoli de vara de limba engleza de 2 saptamani in Anglia (la Oxford-oferita de Mirunette International Education, la Cambridge– oferita de Studio Cambridge, la Tenbury Wells- St. Michael’s College), dar si cursuri intensive de vara in Bucuresti oferite de Shakespeare School.

Alaturi de acestea, vor fi oferite carti in limba engleza si dictionare de catre sponsorii nostri: reteaua de magazine Diverta si Fischer International.

Scolile de vara de limba engleza in Anglia oferite ca premii includ: 20 lectii/saptamana de cursuri de limba engleza, 14 nopti cazare si pensiune completa in campus, program zilnic de activitati recreative si sportive, excursii de o zi si de jumatate de zi (la Londra, Bath, Manchester, Stonehenge, etc), certificat de absolvire curs. Premiantii au astfel oportunitatea de a-si perfectiona engleza la EA acasa, intr-un mediu multinational, alaturi de tineri din toata lumea!

De asemenea, toti participantii vor primi diplome de participare, iar premiantii vor dobandi si un Essay Award Certificate, pe care vor aparea logo-urile partenerilor media si a sponsorilor. Toate eseurile premiate vor fi postate si pe blog-ul Shakespeare School.

Profesorii de limba engleza care vor trimite minim 10 participanti la 2010 Shakespeare School Essay Competition, vor primi un “Certificate of Merit” din partea centrului nostru.

Concursul de eseuri se organizeaza pentru 2 grupe de varsta: 11-14 ani, respectiv 15-19 ani. Temele sunt incitante, adecvate varstei: pentru cei mai mici, “Imagineaza-ti o calatorie de o zi in lumea eroului tau preferat!“, iar pentru cei mai mari “Rolul si viitorul site-urilor de social networking hi5 si Facebook“.

Termen limita: Toate eseurile trebuie sa fie trimise pana la data de 5 Mai 2010, prin completarea formularului online.

Insa mai multe detalii despre fiecare dintre cele 2 concursuri in parte (11-14 ani si 15-19 ani), veti afla in posturi urmatoare! Va invitam sa va inscrieti la 2010 Shakespeare School Essay Competition in numar cat mai mare…caci va asteapta o “valiza” de premii!!!

Afis essay competition A3 JPG

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole