Blog

Intalnire intre poeti: Shakespeare in vizita la Goethe si Eminescu

Va ganditi cum este acest lucru posibil? Ei bine, este vorba de periplul Shakespeare School prin liceele bucurestene: ieri am facut o vizita Liceului German Goethe, iar astazi am fost in dialog cu elevii Colegiului M. Eminescu.
Vizita lui Shakespeare a fost una de lucru, fiind vorba de workhsop-ul sustinut de noi: “Everything about CAE and IELTS exam.

Ca parte a campaniei de popularizare a examenelor de limba engleza (Cambridge si IELTS), Shakespeare i-a mai convins de importanta acestor examene si pe elevii din liceele: Ion Creanga, Dimitrie Cantemir si Mihai Viteazu!
ielts
Atelierul de lucru a avut ca scop principal prezentarea diferentelor principale intre cele 2 tipuri de examene-Cambridge vs IELTS. Si ca sa incheiem intr-o nota mai relaxanta, le-am prezentat si oportunitatea unei scoli de vara de 2 saptamani la Cambridge University (Colegiul Ridley Hall)!

cambridgeuniVoi ce examen intentionati sa sustineti: Cambridge sau IELTS? Sau care dintre ele vi se pare mai avantajos ?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole