Blog

Invata Engleza cu Ziggy & Zaggy – Episodul 1

Ziggy Zaggy Shakespeare School Engleza Copii

Va invitam sa faceti cunostinta cu Ziggy si Zaggy, cei mai buni prieteni vorbitori de limba engleza pe care ii pot avea copiii!
Urmareste videoclipul de mai jos pentru a afla cum indragitele personaje ii invata pe cei mici, intr-un mod distractiv, cum sa comunice corect in limba engleza.Copiii pot invata limba engleza si in vacanta de vara alaturi de Ziggy si Zaggy. Citeste aici mai multe informatii despre cursul de vara de engleza pentru copii 6-8 ani “Hello, Ziggy&Zaggy”: http://bit.ly/1H6kEBq

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole