Blog

Invitatie la o portie de eveniment educational…si nu oricare: RIUF 2011!

IMG_9702_r
Vino sa ne cunoastem si sa povestim la targul educational RIUF 2011, pe 12 si 13 martie, adica in acest week-end, la Sala Palatului din Bucuresti.

Pentru cei care inca nu stiu RIUF (Romanian International University Fair) este considerat cel mai mare targ dedicat educatiei din Romania si Estul Europei, unde sunt prezente anual mai mult de 100 de institutii din peste 20 de tari.

IMG_9700_r
Pregateste-te ca incepand cu orele 10:00, echipa Shakespeare School sa iti raspunda la toate intrebarile cu privire la admiterea la universitati in Marea Britanie, intrucat iti punem la dispozitie programul de consiliere educativa “Destination UK”! De asemenea, poti afla informatii complete despre cursurile de pregatire pentru examenele internaţionale de limba engleză IELTS şi Cambridge, recunoscute de universitati din intreaga lume.

Nu veni oricum! Ia cu tine o aspiratie, poate un vis si noi iti vom fi alaturi sa il indeplinesti.

IMG_9705_r
Daca esti inca nesigur in ceea ce priveste viitorul iti propunem sa experimentezi viata de student in Marea Britanie, la o tabara de vara de limba engleza, timp de 2 saptamani, in campusuri universitare de elita precum Oxford, Cambridge sau University College London.

IMG_9703_r
Proiectele Shakespeare School sunt menite să deschidă noi orizonturi liceenilor către spaţiul academic britanic şi să încurajeze tinerii români să aplice la universităţi prestigioase, iar mai târziu, la revenirea în ţară, să poată împărtăşi, dar şi aplica cunoştinţele dobândite.

Asadar, daca esti dornic sa cunosti oferta educationala propusa de Shakespeare School, cauta un stand plin de culoare si personalitate si imprieteneste-te cu o ALTFEL de echipa!

IMG_9709_r

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole