Blog

Invitatie la Spectacol

DSCN0491 Ca sa parafrazam o faimoasa reclama : Shakespeare School nu organizeaza spectacole de balet dar dacaDSCN0501 le-ar organiza, s-ar desfasura la Opera Romana din Bucuresti!

Dorim sa ii multumim Mariei Craciun (cursanta YLE 2) ca ne-a invitat weekend-ul acesta la un minunat spectacol de balet organizat de un centru particular din Bucuresti. Cum era de asteptat, acolo ne-am intalnit cu numerosi cursanti ai nostri, fie mici balerine, fie sustinatori ai lor! Acest lucru nu poate decat sa ne bucure, intrucat Shakespeare School sustine activitatile extra-scolare si dezvoltarea individuala!

….si nu uitati! Daca sunteti pasionati de arta, daca va doriti sa deveniti actori sau actrite, va asteptam in aceasta vara la Shakespeare School. Prin intermediul cursurilor de vara nu va imbunatatiti doar cunostintele de limba engleza, ci si abilitatile actoricesti, cu atat mai mult cu cat unul dintre cursuri se numeste chiar :

A Teenagers’ Guide to DRAMA: ‘How to fall in love with Shakespeare‘!

DSCN0480

Si pana atunci, va invitam la scenetele in limba engleza pregatite cu drag pentru parinti cu ocazia sfarsitului de an scolar!

Va asteptam cu drag!

DSCN05191

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole