Invitatie Webinar GRATUIT despre Succes [online]

V-ati gandit cum transformati 2014 in cel mai de succes an de pana acum?

V-ati dori sa depasiti orice fel de bariere care stau in drumul catre descoperirea potentialului dvs. maxim?

Ne dorim sa va oferim o oportunitate exclusiva de a va inspira si a afla secretele succesului direct din Marea Britanie, de la un antreprenor in serie, business mentor si speaker internațional, posesor a 4 afaceri, dintre care una internationala.

Joi, 6 februarie la orele 20:00, va invitam sa participati la un webinar GRATUIT pe care noi il organizam pentru toti cei cu ambitii, idealuri inalte si care vor sa urce pe scara succesului!

Ketan Makwana Speaker at Born2Succeed Conference

Ketan Makwana a finantat peste 1 300 de startupuri in Marea Britanie si a pus bazele Youth Enterprise Live, un proiect susținut de Primul Ministru David Cameron, iar acum isi doreste sa impartaseasca romanilor din experienta sa si sa ii ajute sa isi transforme visele in realitate.

Ketan Makwana ne va insoti LIVE din UK pentru a sustine acest training online, iar dvs. puteti beneficia personal de mentoring cu cel care a fost alaturi de 35 000 de oameni din 11 tari in drumul lor spre succes.

Ii puteti adresa orice fel de intrebari legate de dezvoltare personala, motivatie si depasirea obstacolelor sau barierelor din calea succesului.

Va recomandam cu maxima caldura aceasta oportunitate!

Va puteti inregistra la webinarul GRATUIT de joia aceasta la orele 20:00 accesand linkul: http://goo.gl/ZoA0EM

Facem impreuna pasii catre succes!

P.S. Webinarul se va desfasura exclusiv in limba engleza, asadar va fi o excelenta oportunitate de a va delecta cu limba lui Shakespeare! Speram ca veti beneficia de aceasta oportunitate unica de a va conecta cu un speaker international care o sa va indrume spre succes.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive