Blog

Ioana, cel mai popular voluntar!

In luna decembrie 2014, Asociatia Shakespeare School pentru Educatie a participat la Gala Nationala a Voluntarilor. Proiectul Engleza pentru Viata a fost finalist la categoria Proiectul de Voluntariat al Anului, iar Ioana Dzitac, voluntara din Oradea, a fost nominalizata la categoria Voluntarul Anului.

Ne-am bucurat tare mult sa fim nominalizati printre atatea proiecte frumoase, pentru care multi oameni muncesc cu pasiune si dedicatie. Si mai mult ne-am bucurat cand Ioana Dzitac, voluntara noastra din Oradea, a primit recunoasterea de Voluntarul Anului 2014, votat de public. Peste 3800 de persoane au crezut in Ioana si in visul ei de a-si ajuta comunitatea si de a fi un exemplu pentru cei din jurul ei.

Munca Ioanei si visele ei despre o lume mai buna au fost prezentate si de prietenii de la DIGI24.
Suntem foarte mandri de Ioana si speram sa fie un exemplu pentru toti  cei care au vazut-o si i-au ascultat povestea.

10940472_905540946153497_3999707315615085870_n

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole