Blog

It's time for Canterbury

Well…it’s time for Canterbury!!!! Shakespeare School a deschis sezonul scolilor de vara de limba engleza in Anglia!

We’ re only one day away! Maine zburam departe… spre Heathrow, la Londra, iar dupa aproximativ 2 ore vom ajunge la mult asteptata destinatie: Universitatea Kent din orasul Canterbury.
Cathedral Jul07 DE0483sAR800
Faimos pentru una din cele mai renumite catedrale din Europa, orasul medieval Canterbury se remarca prin muzee si monumente istorice datand din secolul XIV, dar si prin multitudinea de stradute inguste cu magazine, restaurante si cafenele. De asemenea, faimoasele Canterbury Tales scrise de Geoffrey Chaucer plutesc pretutindeni.

Asadar, urmatoarele 2 saptamani le vom petrece in stil britanic, aprofundand limba engleza chiar la ea acasa, alaturi de profesori vorbitori nativi, dar si alaturi de multi alti tineri din intreaga lume.

Inainte sa ne bucuram de toate aceste, a short revision a celor mai importante lucruri pe care trebuie sa le avem maine la noi:

  • Pasaport  valabil
  • Haine groase (temperatura estimata pentru urmatoarea perioada:  “Canterbury 4 – 6 Day Weather Forecast Summary: Light rain (total 4mm), mostly falling on Tue morning, Very mild (max 18°C on Thu afternoon, min 13°C on Thu night), Wind will be generally light” sursa: http://www.weather-forecast.com/locations/Canterbury/forecasts/latest)
  • Umbrela (being caught in the rain can be an unpleasant experience)
  • £ ☺

Daca toate cele de mai sus „are checked”, see you tomorrow at the airport! 10:30 a.m.! Please, don’t be late!!! Canterbury is waiting for you!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole