Jocurile si platformele educationale online

Cand vine vorba de invatare, noile generatii de elevi se bucura de produse inedite, create in acord cu nevoile si dorintele lor, de catre specialisti in educatie.

Pentru elevii claselor I, a II-a si a III-a, Scoala Intuitext este un astfel de exemplu ce ilustreaza perfect inovatiile din acest punct de vedere.

Ce este – Scoala Intuitext este o platforma educationala online dedicata copiilor din clasele intai si a II-a ce are la baza ideea de invatare prin joc. Astfel, cei mici isi antreneaza gandirea si memoria prin jocuri logice, descopera curiozitati din lumea sportului, artei si stiintei, se bucura de animatii si experimente inedite. Cu ajutorul acestui produs online de invatare copiii isi formeaza o atitudine pozitiva in raport cu scoala, acest aspect fiind, de fapt, cheia catre un viitor de succes. In plus, Scoala Intuitext e locul de unde elevii nu vor sa plece niciodata in vacanta!

Ce face Cum primii ani de scoala definesc intregul parcurs educational, e important sa-i convingem pe copii cat de frumoasa poate fi aventura cunoasterii. In completarea materialelor didactice alese cu multa grija de invatatoare, parintii isi doresc produse educationale create special pentru noua generatie de copii digitali. Prin conceptul de invatare prin joc, Scoala Intuitext incurajeaza curiozitatea nativa a copiilor, imbunatateste memoria, gandirea si atentia, dezvolta inteligenta emotionala si sociala si ii ajuta pe copii la recapitularea notiunilor dificile de la scoala.

Cum iti schimba atitudinea fata de scoala Un copil fericit inseamna o familie fericita! Accesand jocurile logice, experimentele inedite si filmuletele distractive disponibile pe Scoala Intuitext, copiii invata ca educatia si joaca merg mana in mana. Astfel, cei mici vor avea mereu curiozitatea de a descoperi lucruri noi si de a explora mediul inconjurator cu toata increderea in propriile lor forte. Iar voi, parintii, ii veti privi cu mandrie pe micii si veselii cercetatori, avand multumirea de a le fi oferit cel mai de pret dar: un start bun in viata!

Intuitext este partener Shakespeare School Essay Competition.

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive