Blog

Jurnal de călătorie: Canterbury

Continuăm şirul poveştilor din vacanţă şi ne oprim de data aceasta în Canterbury. Tabăra de limba engleza din Canterbury a fost o experienţă deosebită, pornind de la atmosfera campusului Universităţii Kent, până la activităţi şi oamenii pe care i-am cunoscut acolo, cu care încă mai păstrez legătura. De asemenea am avut alături un grup grozav cu care am petrecut fiecare zi a celor două săptămâni “britanice”. Din acest grup a făcut parte şi Isabella Arizan, cursantă Shakespeare School într-o grupă de CAE. Vă invit să vedem împreună care sunt impresiile ei după această tabără:

Poza IzaIsabella Arizan: Numele meu este Isabella, sunt eleva la liceul C.A. Rosetti Bucuresti si ma pasioneaza muzica, literatura, in special poeziile si engleza reprezinta pentru mine o carte care nu poate fi inchisa nici fizic, nici psihic.

Elena Cigăreanu: Ce anume te-a făcut să alegi o şcoală de vară în Marea Britanie?

Isabella: Pasiunea mea pentru engleza si dorinta de a vedea Marea Britanie in timp ce invat limba engleza.

E.C: Care a fost prima impresie pe care ţi-a lăsat-o Marea Britanie?

I.A: Inca de cum am ajuns in Marea Britanie am simtit ca am facut alegerea corecta. Totul a reprezentat ceva nou pentru mine, de aceea mi s-a parut ca fiind o lume paralela cu a mea.

E.C: Ce ţi-a plăcut cel mai mult? Cum ai perceput viaţa într-un campus universitar?

I.A: Mi-a placut faptul ca puteam sa ma distrez in timp ce invatam ceva si puteam de asemenea sa particip la diverse activitati, comunicand cu alte nationalitati.

E.C: Care sunt cele mai frumoase amintiri cu care te-ai întors din această tabără?

P7290760I.A: Noi prieteni, noi experiente, noi trairi si noi atitudini sunt de ajuns pentru mine. M-am intors mult mai responsabila si mult mai determinata sa imi ating telul in viata.

E.C: Cum ai putea să descri în câteva cuvinte campusul, oraşul Canterbury şi atmosfera din tabără?

I.A: Desi nu este un oras atat de mare ca Londra, are o atmosfera foarte relaxanta, la fel ca cea din tabara.

E.C: Te-a ajutat sau cum crezi că te va ajuta diploma Trinity pe care ai obţinut-o în Anglia?

I.A: Cred ca m-a ajutat foarte mult ca sa imi inteleg nivelul si ma va ajuta si in viitor pentru dosarul de facultate.

E.C: Spune-ne câteva motive pentru care ai repeta o astfel de experienţă.

I.A: Nu am motive suficiente ca sa nu repet o asemenea experienta. Pur si simplu, numai cand ma uit pe fotografiile facute acolo in Marea Britanie, imi e atat de dor de acele zile, incat trecutul DE ACOLO imi este mai aproape decat de prezentul DE AICI.

Ne bucurăm atunci când vedem că unele vise se pot împlini şi îi urăm mult succes Isabellei în viitor, mai ales că din câte îmi amintesc avea şi alte vise înalte, vise care se îndreptau undeva spre Marea Britanie, spre Universitatea din Brighton.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole