Blog

Jurnal Londonez- Scoala de vara la UCL

Part 2 : The places, the people, the memories

westminsterAm vizitat in decursul celor doua saptamani petrecute la Londra cele mai importante atractii turistice:  Tower Bridge, British Museum, the Tower of London,  Muzeul Maritim si Observatorul Regal de la Greenwich, faimosul Stonehenge.  Din programul nostru nu putea desigur, sa lipseasca nici renumitul Madamme Tussaud’s! Am mai vizitat si spectaculosul Science Museum, the National Gallery, the National Portrait Gallery iar la London Dungeon am facut cunostinta cu personajele intunecate din istoria Londrei . Am avut ocazia sa ne plimbam si pe coasta oceanului Atlantic la Brighton, unde diversitatea marina ne-a uimit la Brighton Aquarium.  Shopping-ul nu a fost nici el lasat de-o parte asa ca ne-am bucurat de incursiunile la Westfiel Shopping Center, Oxford Street sau in Covent Garden.  In fiecare seara, dupa zile cu programe incarcate ne-am relaxat fie la Disco, la Karaoke, la gratar(dar un barbeque in stil pur englezesc) si poate unele dintre cele mai spectaculoase activitati…au fost vizionarea show-ului musical Wicked la Apollo Victoria Theatre si panorama oferita asupra orasului de London Eye si de scurta croaziera pe Tamisa.

London EyeDincolo de enumerarea locurilor faimoase pe care le-am vizitat, experienta castigata prin intermediul acestei sederi la Londra cu ocazia cursurilor de vara a fost enorma! Ca o confidenta, eu si colegul meu George Chiriac nu ne-am considerat niste lideri de grup, ci mai degraba o combinatie intre frati mai mari si parinti adoptivi! Ne-am facut griji pentru fiecare membru al grupului nostru in parte, am fost langa ei de fiecare data cand au avut nevoie de noi, am fost cateodata severi, cateodata ‚de gasca’, dar in fiecare moment din cele 15 zile petrecute impreuna am fost 100% committed to our group, iar acest lucru a fost apreciat de staff-ul Embassy Summer School cu care am colaborat f bine.  S-au legat prietenii, am ras, am facut glume dintre care unele precum Embassy 5 stops! sau Mind the Gap, please! au devenit laitmotive!

teatru

Amintirile cu care am ramas fiecare dintre noi sunt dincolo de cuvinte si descrieri! Ne e  dor unii de altii, si tuturora de staff-ul Embassy Summer School, de colegii de cursuri, de Londra si cred ca asta spune mai mult decat orice!

– To be continued-

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole