Blog

Jurnal Londonez- Scoala de vara la UCL

grup UCL

Part 3 : Looking back

      M-a cuprins nostalgia vazand azi pe site-ul Shakespeare School  add-ul pentru scolile de vara desfasurate in vara aceasta! Ne-am intors de ceva vreme de la Londra si totusi rememoram constant tot ce am trait acolo.  Pentru ca s-au legat prietenii intre noi ne mai intalnim si in Bucuresti, dar evident, de cele mai multe ori, discutiile noastre au ca subiect tot momentele traite la UCL. Ba chiar, unii dintre membrii grupului planuiesc sa mai repete si la anul aceasta experienta. Dar nu numai cu cei din grup pastram noi legatura, ci si cu prietenii din UK, USA, Spania, Franta, Rusia, Ucraina pe care nu i-am facut acolo si alturi de care am simtit pulsul cosmopolitei Londre.

 Multumim Shakespeare School si Mirunette Travel care au facut posibila participarea noastra la aceasta Scoala de vara si parintilor pentru suportul emotional si material. Thank you for investing in priceless memories!


                                   – To be continued

                                                                        …next summer! –    🙂

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole