Blog

Jurnal Londonez- Scoala de vara la UCL

Part1: The journey  

  UCLCalatoria spre Londra a inceput  inainte ca avionul sa decoleze spre Marea Britanie, pe 1 august de la aeroportul Otopeni. In imaginatia noastra, in anticiparea febrila a 31 de membri ai grupului care s-au imbarcat cu destinatia UCL-Medical SchoolLondra- Scoala de vara de la UCL, drumul pana aici, aventurile de aici  se prefigurau inca de cand ne faceam bagajele, impachetand, cu neincredere parca, pelerinele de ploaie si hainele groase. Si totusi…realitatea londoneza depaseste cu mult inchipuirile noastre. In fiecare zi, din cele 15 pe care le petrecem aici, Londra ne mai spune cate o poveste despre locuri istorice , despre toleranta si diversitate culturala, despre distractie si prietenie, despre viata inr-un reputat centru academic sau chiar despre…noi insine.

-to be continued-

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole