Jurnal pentru Copii – Cea mai buna emisiune pentru copii din Romania

Miruna_Jurnal-pentru-Copii

Cea mai buna emisiune pentru copii

Oare cum e să ajungi jurnalist premiat de Consiliul Național al Audiovizualului la 9 ani? Ei bine, poate să vă spună Miruna, prezentatoarea emisiunii Jurnal pentru Copii, de la DIGI24.
Emisiunea fost premiată de Consiliul Naţional al Audiovizualului cu premiul cel mare la categoria Programe pentru Copii.

La cei nouă ani ai săi, ea este cel mai tânăr jurnalist de televiziune din România. Miruna face „interviuri cu oameni mari” pentru Digi24 încă de când avea șapte ani. Cel mai recent interviu al ei cu fotbalistul Adrian Mutu a fost prezentat în ediția din weekendul trecut a emisiunii. În toamnă, Miruna a făcut un tur al României și i-a ajutat pe telespectatorii Digi24 să descopere sau să redescopere frumusețile țării.

Dar Miruna are rezultate foarte bune și la școală și participă la concursurile de matermatică. Cât dspre premiul ei, preşedintele CNA a spus că aceste trofee şi diplome de excelenţă sunt acordate televiziunilor care au contribuit la creşterea calităţii programelor. „Am avut curaj să premiem excelenţa în audivizual şi vă mulţumim că puneţi umărul să se întâmple”, a declarat Laura Georgescu, președintele CNA.

Ziggy & Zaggy, simpaticele personaje care vă invită în fiecare duminică dimineață în Englishland, au o prezență permanentă în cadrul acestei emisiuni prin rubrica dedicată învățării limbii engleze. Sperăm că am avut și noi o mică contribuție la această realizare.

Urmăriți-ne și în continuare în fiecare duminică la ora 9.30, pe DIGI24, numai la Jurnal pentru Copii!!

Vă așteptăm cu drag în ENGLISHLAND!Nobis Barry

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive