Blog

Jurnal pentru Copii – Cea mai buna emisiune pentru copii din Romania

Miruna_Jurnal-pentru-Copii

Cea mai buna emisiune pentru copii

Oare cum e să ajungi jurnalist premiat de Consiliul Național al Audiovizualului la 9 ani? Ei bine, poate să vă spună Miruna, prezentatoarea emisiunii Jurnal pentru Copii, de la DIGI24.
Emisiunea fost premiată de Consiliul Naţional al Audiovizualului cu premiul cel mare la categoria Programe pentru Copii.

La cei nouă ani ai săi, ea este cel mai tânăr jurnalist de televiziune din România. Miruna face „interviuri cu oameni mari” pentru Digi24 încă de când avea șapte ani. Cel mai recent interviu al ei cu fotbalistul Adrian Mutu a fost prezentat în ediția din weekendul trecut a emisiunii. În toamnă, Miruna a făcut un tur al României și i-a ajutat pe telespectatorii Digi24 să descopere sau să redescopere frumusețile țării.

Dar Miruna are rezultate foarte bune și la școală și participă la concursurile de matermatică. Cât dspre premiul ei, preşedintele CNA a spus că aceste trofee şi diplome de excelenţă sunt acordate televiziunilor care au contribuit la creşterea calităţii programelor. „Am avut curaj să premiem excelenţa în audivizual şi vă mulţumim că puneţi umărul să se întâmple”, a declarat Laura Georgescu, președintele CNA.

Ziggy & Zaggy, simpaticele personaje care vă invită în fiecare duminică dimineață în Englishland, au o prezență permanentă în cadrul acestei emisiuni prin rubrica dedicată învățării limbii engleze. Sperăm că am avut și noi o mică contribuție la această realizare.

Urmăriți-ne și în continuare în fiecare duminică la ora 9.30, pe DIGI24, numai la Jurnal pentru Copii!!

Vă așteptăm cu drag în ENGLISHLAND!Nobis Barry

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole