Blog

La multi ani de 1 iunie + video copii

DSC00823Uram tuturor copiiilor din Romania, dar si celor care inca se mai simt copii: La Multi Ani!!!!!! E o zi pe care ar trebui sa o sarbatorim cu totii, asa ca va dorim sa aveti parte numai de impliniri si sa simtiti mereu bucuria copilariei!

DSC01029
Si pentru ca tot este Ziua Internationala a Copiiilor, v-am pregatit un filmulet care reflecta foarte bine inocenta si candoarea copilariei: o grupa de juniori de la Shakespeare School cantand, dansand si recitand in limba engleza!
Sper sa va transmita din energia lor si sa nu uitam ca suntem cu totii copii!

Teacher: Georgiana Bose (Director Cursuri Juniori)

Tocmai ati avut parte de o lectie demonstrativa la Shakespeare School, v-a placut?
Bold
Practic, asa se desfasoara un curs obisnuit pentru cei mici. Pentru ca noi am adoptat o altfel de abordare a predarii limbii engleze, in care jocul e considerat cheia invatarii eficiente. Strategiile noastre incearca sa faca limba mai “prietenoasa”, mai adaptata la capacitatea fiecaruia de acumuluare si, dupa cum vedeti si in material, cadrul de lucru este unul dinamic si participativ!
Cum vi s-a parut?

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole