La multi ani, dragi copii, mai mici sau mai mari!

Sa nu uitam niciodata sa ne laudam copiii.parajumper.se
Merita toate laudele noastre. Noi, adultii, suntem cu totii prinsi intr-un vartej al vietii cotidiene si uitam, de multe ori, sa ii apreciem, sa realizam cat sunt de speciali, cate eforturi fac ei sa ne multumeasca pe toti, parinti si profesori deopotriva, cat de ocupati sunt si cum fac ei fata cu brio la scoala si acasa. Trebuie sa auda zilnic cat sunt de superbi.

Ma minunez in fiecare zi la ore cand aud cata treaba au micutii: lectii de pian, vioara, karate, lectii la scoala, la Shakespeare School si toate le fac cu atata drag si veselie… Imi e drag sa ii vad activi, atenti, sarguinciosi si imi dau seama cat de solicitant e totul pentu ei. Prin urmare, simt nevoia sa ii laud: dragi copii, sunteti frumosi, destepti si chiar daca ar trebui sa va zicem aceste lucruri in fiecare zi, ma bucur ca macar de ziua voastra putem sa va ridicam in slavi. Sunteti o adevarata sursa de bucurie si de veselie.

Si ce frumos e in lumea voastra… cum va sclipesc ochisorii la ore cand ne jucam sau cand dansam pe melodiile favorite. Prin urmare, dragi parinti, daca vreti sa va incarcati cu energie, tot ce trebuie sa faceti este sa veniti la o serbare la Shakespeare School si sa va uitati la privirile lor mandre la sfarsit, dupa ce au stiut toate piesele si cantecelele. Sunt fenomenali. Ma plec in fata acestor minuni.

Copiii care au fost azi programati la examenul Trinity au luat-o ca pe un cadou de ziua copilului. Cat de frumos trebuie sa fie sufletelul tau ca sa zici: “Teacher, m-am descurcat la examen, e cel mai frumos cadou de ziua copilului…” Altii imi povesteau la ore ca abia asteapta sa vina ziua de maine ca sa participe la concursul de desene cu creta pe asfalt. Si imi amintesc de copilaria mea, cand faceam la fel… si mi-am dorit, pentru o secunda doar, sa pot fi iarasi copil, iar singura mea grija de maine sa fie lectia la geografie si dictarea la engleza… parajumper

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive