Blog

La Multi Ani!


In cadru festiv, profesoara Raluca Constantin si-a lansat astazi cartea intitulata “Collectivity, distributivity, partitivity in English, French and Romanian”.
Credem ca a fost o zi de bun augur pentru acest eveniment, cu atat mai mult cu cat numele complet al autoarei este: Raluca Elena Constantin, serbandu-si cu acest prilej si ziua onomastica! ­čÖé Si inca un motiv de sarbatoare: astazi a fost si ziua profesoarei noastre Georgiana Elena Bose!

Am avut astfel 3 motive importante sa sarbatorim!!!


Nu in ultimul rand, dorim sa uram un sincer La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Constantin, Costin, Costache, Elena, Ileana, Ilinca si toate derivatele!Sa vi se indeplineasca toate dorintele!

╚Üi-a pl─âcut acest articol? ╚Üi s-au p─ârut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de┬áYouTube┬ásau pe┬ápagina noastr─â de Facebook┬ápentru ╚Öi mai multe sfaturi ╚Öi pove╚Öti cu care te po╚Ťi identifica!

Shakespeare School ╚Öi-a creat o metod─â de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezint─â o aplicare original─â a Teoriei Inteligen╚Ťelor Multiple.┬á

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identific─â ╚Öi adapteaz─â atmosfera din clas─â ╚Öi activit─â╚Ťile, astfel ├«nc├ót ele s─â r─âspund─â intereselor ╚Öi aptitudinilor fiec─ârui cursant ├«n parte.┬áFolosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapid─â ╚Öi u╚Öoar─â spre ├«nv─â╚Ťare lu├ónd ├«n considerare darul fiec─ârui cursant ├«n parte.

Descoper─â ╚Öi tu metoda Shakespeare School ├«n cadrul┬álec╚Ťiilor demo de limba englez─â!

Mai multe articole