Blog

La Multi Ani!

DSC00880
In cadru festiv, profesoara Raluca Constantin si-a lansat astazi cartea intitulata “Collectivity, distributivity, partitivity in English, French and Romanian”.
Credem ca a fost o zi de bun augur pentru acest eveniment, cu atat mai mult cu cat numele complet al autoarei este: Raluca Elena Constantin, serbandu-si cu acest prilej si ziua onomastica! 🙂 Si inca un motiv de sarbatoare: astazi a fost si ziua profesoarei noastre Georgiana Elena Bose!

Am avut astfel 3 motive importante sa sarbatorim!!!

DSC00876
Nu in ultimul rand, dorim sa uram un sincer La Multi Ani tuturor ce poarta numele de Constantin, Costin, Costache, Elena, Ileana, Ilinca si toate derivatele!Sa vi se indeplineasca toate dorintele!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole