Vrei sa inveti sa vorbesti engleza la nivel avansat?

Inscrie-ti copilul la o lectie gratuita si ofera-i sansa unei experiente de invatare deosebite, alaturi de alti copii care sunt deja cursanti la Shakespeare School. 

In felul acesta, vei avea certitudinea ca sistemul nostru de predare a limbii engleze i se potriveste.

Vrei sa inveti sa vorbesti engleza la nivel avansat?

Inscrie-ti copilul la o lectie gratuita si ofera-i sansa unei experiente de invatare deosebite, alaturi de alti copii care sunt deja cursanti la Shakespeare School. 

In felul acesta, vei avea certitudinea ca sistemul nostru de predare a limbii engleze i se potriveste.

Engleza la Shakespeare School inseamna…

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.

Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

Avantajele invatarii alaturi de alti tineri la fel ca tine, pasionati de limba engleza, dar nu numai.

Vrei sa vezi cum invata tinerii la Shakespeare School?

Adolescentii sunt cei mai in masura sa evalueze cursurile noastre. Afla acum ce au acestia de spus despre noi!

Urmareste video-ul de mai jos si descopera Shakespeare School prin ochii adolescentilor!

Cum ii ajuta limba engleza pe tineri?

Invata sa comunice intr-o limba globala

Prin invatarea limbii engleze, tineri isi vor dezvolta abilitati globale de comunicare si vor fi pregatiti sa traiasca in diversitate culturala.

Obtin performante foarte bune prin metoda Shakespeare School

Cu cat tinerii incep mai devreme sa invete engleza, cu atat vor ajunge mai repede si mai usor la un nivel avansat.  Astfel, in viitor, ei vor avea sansa de a beneficia de oportunitati profesionale disponibile in intreaga lume.

Dezvolta abilitati esentiale pentru viata

Invatarea limbii engleze ii ajuta pe tineri sa se pregateasca pentru viata. Cunoasterea acesteia reprezinta o necesitate in epoca moderna a globalizarii, in care ei vor deveni viitori studenti si profesionisti.

Ce tipuri de cursuri iti oferim?

Cambridge English: First (FCE)

Certificatul Cambridge English: First poate echivala proba de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat, daca este promovat cu un punctaj cuprins intre 160-190.

Cambridge English Advanced (CAE)

Certificatul CAE poate echivala proba de limba engleza pentru admiterea in invatamantul liceal cu program bilingv si intensiv

International English Testing System (IELTS)

Este singurul test acceptat pentru emigrare in toate tarile vorbitoare de limba engleza.

Cui se adreseaza cursurile Shakespeare School?

Adolescentilor de 15-18 ani

Participarea la cursurile organizate in cadrul Shakespeare School le ofera sansa de a-si imbunatati limba engleza si a obtine certificarile Cambridge.

Copiilor de 5-14 ani

Ii invatam limba engleza intr-o maniera distractiva si ii ajutam sa obtina certificari internationale sau sa fie admisi la clase cu predare bilingva sau intensiva.

Garantia calitatii la Shakespeare School

In martie 2019, Shakespeare School a primit, din partea Cambridge English Language Assessment, distinctia “Best Preparation Centre in Romania”.  Aceasta titulatura reprezinta pentru noi recunoasterea unor merite si rezultate deosebite, de care suntem foarte mandri si care au fost obtinute cu ajutorul celei mai tari echipe de profesori dedicati!

Aceasta titulatura reprezinta pentru noi recunoasterea unor merite si rezultate deosebite, de care suntem foarte mandri si care au fost obtinute cu ajutorul celei mai tari echipe de profesori dedicati!

Alege sa te inscrii la o lectie demo

De ce sa nu iti oferi sansa de a avea o experienta placuta la o lectie demo de limba engleza? Este GRATUIT si tot ce ai de facut este sa completezi formularul de mai jos!

Inscrie-te acum la o lectie demonstrativa de limba engleza si primesti gratuit ebook-ul “8 tipuri de inteligente si felul in care acestea pot fi dezvoltate la copii si tineri”

Formular de Inscriere

05 | Formular Lectie DEMO Gratuita

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume copil, e-mail si telefon consta in efectuarea demersurilor necesare la cerere persoanei vizate in vederea furnizarii lectiei gratuite. Datele vor fi prelucrate exclusiv in acest scop. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending