Blog

Lecții de viață și de business împărtășite de Irina Alionte, absolventă ASE

Born2Succeed_Seminar ASE

Marți, 11 martie 2014, a avut loc seminarul Born2Succeed: cum îți descoperi potențialul pentru succes, dedicat tuturor tinerilor care au ambiții și idealuri înalte sau care își doresc să urmeze calea antreprenoriatului. Evenimentul s-a desfășurat în Aula Magna a Academiei de Studii Economice din București și a strâns peste 150 de studenți curioși, care au primit sfaturi de la speakerii conferinței Born2Succeed, Irina Alionte (antreprenor și organizator Born2Succeed) și Justin Devonshire (antreprenor & coach personal pentru succes) despre pașii necesari pentru a transforma o idee în business.

Evenimentul a fost deschis de catre prof. univ. dr. Pavel Năstase, rector al Academiei de Studii Economice care a declarat: “Mereu mă bucur atunci când foști studenți ai facultății noastre se dezvoltă cu succes și se întorc la noi pentru a împărtăși din experiența lor celor și mai tineri. Irina face parte dintre acești studenți și m-a încântat foarte mult atunci când ne-a propus să susținem un eveniment dedicat studenților noștri. Să-ți găsești drumul nu e ușor, iar facultatea trebuie să-și asume și rolul de formator, nu numai cel de educator – tocmai de aceea cred că astfel de seminarii inspiraționale sunt mai mult decât binevenite pentru tinerii aflați la început drum”.

Seminar Born2Succeed Aula Magna ASE

Evenimentul a fost organizat și recomandat de Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, Irina Alionte fiind absolventa a acesteia. Facultatea organizeză constant evenimente dedicate studenților în care îi pun pe aceștia față în față cu oamenii de business din România.

“Cred că poveștile de succes cu oameni reali și cât mai apropiați de profilul nostru au un impact mult mai puternic asupra participantului. De aceea, propunerea Irinei a fost primită cu multă deschidere din partea noastră și am fost convinși că un astfel de eveniment va aduce plus valoare pentru studenții noștri. Mi-a făcut plăcere să aflu mai multe detalii despre drumul Irinei și modul în care facultatea noastră a influențat-o și, totodată, mi-am regăsit câteva dintre propriile principii în cele expuse de cei doi invitați. Sper ca toți să învățăm să tratăm eșecurile ca pe niște oportunitati pentru care nu primim puncte, ele fac parte din viața noastră de zi cu zi și este foarte important să ne obișnuim cu ele”, a adăugat conf.univ.dr. Călin Vegheș, decan al Facultății de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice.

Irina și Justin le-au povestit studenților experiența lor antreprenorială pas cu pas și le-au împărtășit obstacolele peste care au trecut pentru a atinge succesul. De la probleme legate de încrederea în sine la dificultăți financiare, fiecare aspect al începutului antreprenorial a fost dezbătut de cei doi.

“Prezența pe scena Aulei Magna a fost foarte emoționantă pentru mine și mă bucur foarte mult că atât domnul Pavel Năstase, cât și domnul Călin Vegheș au fost deschiși către propunerea succes și m-au susținut în organizarea acestui eveniment. Cu doar 3 ani în urmă mă aflam pe scaunele din fața mea și sorbeam cuvânt cu cuvânt poveștile inspirationale ale unor oameni de afaceri. Din momentul în care am luat decizia de a pune bazele unui business mi-am propus ca tot ceea ce învăț, voi da mai departe. Tocmai de asta m-am întors în România acum, am organizat acest seminar și vom organiza weekend-ul acesta conferința Born2Succeed”, a completat Irina Alionte.Seminar Born2Succeed Aula Magna

Born2Succeed este prima conferință-eveniment din România care îi reunește pe trei dintre cei mai importanți coachi dedicați dezvoltării personale și profesionale din Marea Britanie. Conferința își propune să creeze o comunitate a tinerilor de succes din România, care să îi inspire și să îi motiveze pe toți cei care vor să își depășească limitele.

Born2Succeed va avea loc la București, în weekend-ul 15-16 martie 2014, și va fi susținută de Tosin Ogunnusi –- Empowerment Coach-ul numărul 1 în Marea Britanie, Ketan Makwana – antreprenor de succes, speaker internațional și business mentor și Justin Devonshire – Personal Success Coach și antreprenor.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole