Vino sa cunosti GRATUIT universul Shakespeare School printr-o LECTIE DEMO ONLINE!

Shakespeare School invita copiii, adolescentii si adultii la LECTII DEMO DISTRACTIVE DE LIMBA ENGLEZA, ce se desfasoara online, pe platforma ZOOM, usor accesibila si interactiva.

Va provocam sa dati frau liber creativitatii si sa va implicati in activitati potrivite varstei si nivelului vostru de cunoastere a limbii engleze. Acum aveti sansa de a testa GRATUIT metoda noastra originala de predare, bazata pe Teoria Inteligentelor Multiple.

Indiferent de varsta si de locul pe care il considerati ACASA in aceasta perioada, este momentul sa descoperiti cum se INVATA ENGLEZA SMART in comunitatea online Shakespeare School!

Educatia e piatra de temelie a dezvoltarii viitorilor adulti de succes.

Chiar si in vremuri incerte, la Shakespeare School punem accentul pe educatie de calitate si orientare spre performanta, pentru a face fata cu brio provocarilor vietii.

Acum, mai mult ca oricand, observam cat de utila este dezvoltarea competentelor multiple, printre care cele de limba engleza, dar si alte aptitudini care sa ajute atat in viata personala, cat mai ales in cea profesionala.

Intr-un context in continua schimbare, ne-am adaptat metodele de predare, astfel incat cursantii nostri sa se bucure de aceeasi experienta Shakespeare School, acum online.

Daca nu te-ai hotarat inca daca vrei sa fii parte din universul Shakespeare School, inscrie-te la o LECTIE DEMO ONLINE GRATUITA si hai sa ne cunoastem!

Lectii Demo Online de limba engleza pentru copii

Prin acest program copiii au sansa de a invata limba engleza de la varste fragede, in mod natural, la fel de usor ca pe cea materna. Shakespeare School ii invita pe prescolari la Lectia Demo Online “Hello, English!”, care ii va ajuta sa indrageasca limba engleza si sa o invete in mod placut si eficient, pentru viitorul lor de succes.

Profesorii nostri cu experienta au pregatit activitati interactive pentru copii. Prin intermediul jocurilor distractive, a cantecelelor amuzante si a competitiilor antrenante, prescolarii vor asimila notiuni esentiale de vocabular si gramatica, in limba engleza.

cursuri engleza copii shakespeare

Cu “Junior English” copii au sansa de a invata limba engleza cat mai devreme, pentru a ajunge cat mai repede posibil la un nivel avansat si a-si deschide usi catre cele mai bune oportunitati in viata.

Shakespeare School ii invita pe copiii din clasele I si a II-a la Lectia Demo Online “Junior English”, care le ofera sansa de a invata engleza cu placere, intr-un mediu dinamic, interactiv si distractiv.

Profesorii nostri ii vor intampina pe copii cu activitati amuzante, jocuri interactive, competitii antrenante si interpretari de roluri interesante. Acestea ii vor ajuta sa inteleaga si sa retina mai usor notiuni esentiale de gramatica si de vocabular. In plus, copiii isi vor imbunatati fluenta in exprimare si vor dobandi mai multa incredere in abilitatile lor lingvistice.

Cu “Junior English” copii au sansa de a invata limba engleza cat mai devreme, pentru a ajunge cat mai repede posibil la un nivel avansat si a-si deschide usi catre cele mai bune oportunitati in viata.

Shakespeare School ii invita pe copiii din clasele a III-a si a IV-a la Lectia Demo Online “Junior English”, care le ofera sansa de a invata engleza cu placere, intr-un mediu dinamic, interactiv si distractiv.

Profesorii nostri ii vor intampina pe copii cu activitati amuzante, jocuri interactive, competitii antrenante si interpretari de roluri interesante. Acestea ii vor ajuta sa inteleaga si sa retina mai usor notiuni esentiale de gramatica si de vocabular. In plus, copiii isi vor imbunatati fluenta in exprimare si vor dobandi mai multa incredere in abilitatile lor lingvistice.

Lectii Demo Online de limba engleza pentru adolescenti

Curs de engleza pentru examenul Cambridge KET

Va doriti ca limba engleza sa nu prezinte necunoscute pentru copiii vostri, astfel incat ei sa beneficieze de acces la cele mai bune si mai diverse oportunitati educationale si profesionale?

Shakespeare School ii invita pe copiii din clasele a V-a, a VI-a si a VII-a la Lectia Demo Online Success with Cambridge KET/ PET”. Aceasta le ofera sansa de a stapani primul si al doilea nivel de engleza generala din suita Cambridge English.

Profesorii nostri cu experienta vor sustine performanta copiilor ajutandu-i sa isi imbunatateasca cunostintele de gramatica si de vocabular si sa devina mai fluenti in exprimarea in limba engleza. In plus, le vor dezvalui toate secretele rezolvarii cu succes a exercitiilor specifice din cadrul examenelor Cambridge.

Ai visat intotdeauna sa cunosti limba engleza atat de bine incat nimeni sa nu stie ca nu esti un vorbitor nativ? Shakespeare School te invita la Lectia Demo Online de engleza “Success with Cambridge FCE/ CAE” pentru a-ti indeplini dorinta de a studia limba engleza la nivel avansat.

Prin invatare activa si actiuni care sustin competitivitatea, vei dobandi cunostintele necesare si vei deveni cel mai bun!

Profesorii nostri te vor intampina cu activitati interactive, intr-un mediu dinamic si eficient, perfect pentru ca tu sa faci progrese considerabile in ceea ce priveste nivelul tau de cunostinte in limba engleza. Te vei pregati intens, dar intr-un mod placut, pentru obtinerea certificatului international Cambridge FCE sau CAE, eliberat de prestigioasa Universitate Cambridge.

Lectii Demo Online de limba engleza pentru adulti

Avand alaturi o comunitate de oameni pasionati de dezvoltarea lor si de limba engleza, va implicati in activitati interactive precum vizionarea unor filmulete scurte urmate de discutii pe teme de interes general. Impreuna, exersati limba engleza in cel mai natural mod posibil, pentru a va dezvolta nivelul de fluenta si a redescoperi pasiunea pentru comunicarea libera, eliminand frica de a face greseli.

Ce spun cursantii nostri?

Ce spun cursantii nostri?

De ce Shakespeare School?

18 ani de engleza cu caracter

4 sedii in Bucuresti: BRANCOVEANU, FERDINAND, MOSILOR, VICTORIEI

Peste 3.000 cursanti au incredere in noi in fiecare an

Performanta dovedita: 98% rata de promovare la Examenele Cambridge

Cel mai bun centru de pregatire pentru examenele Cambridge din Romania

Engleza la Shakespeare School inseamna…

Acces la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.

Antrenarea unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.

Dezvoltarea capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

Avantajele predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

Cum va inscrieti?

Pentru inscrierea la Lectia Demo Online va rugam sa completati formularul de mai jos.

Please select a valid form

Contact

socialIcons