Lectii demonstrative GRATUITE pentru cursurile de vara de limba engleza

Dupa cum bine stii, am lansat cursurile intensive de vara de limba engleza pentru copii si tineri, “Coloured Summer Sessions”, ce se vor desfasura in perioada iunie-iulie la cele doua sedii din Bucuresti.

Pentru ca esti nerabdator sa afli tu primul cum  se vor desfasura cursurile de vara de limba engleza de la Shakespeare School, avem  o noua surpriza pentru tine:
lectii demonstrative GRATUITE !!!

Te invitam sa te bucuri de o prima lectie gratuita a cursurilor de vara pentru a intelege mai bine motoda noastra de predare si pentru a te decide daca vrei sa iti conturezi vacanta in culorile Shakespeare School.

Pentru cei mici vom utiliza papusi de degete sau de mana si marionete de carton, iar pentru elevii de gimnaziu vom folosi diverse jocuri didactice, scenete de teatru si competitii, toate contribuind la conturarea unui climat propice procesului de invatare dinamic si participativ. De asemenea, la aceasta serie de elemente didactice se adauga si tabla interactiva, un instrument de predare indragit de elevi si util pentru profesori.

Pentru liceeni si studenti abordarea este la fel de prietenoasa, dar continutul este mai academic, cursurile de vara oferite avand drept scop familiarizarea cu formatul examenelor internationale Cambridge si IELTS.

Modalitatea de inscriere la DEMO LESSONS este foarte simpla! Grabeste-te sa alegi cursul la care vrei sa participi si data cand poti sa ne vizitezi din urmatoarea lista:

My first English Steps (5-7 ani, nivel incepator) – 20 mai, 10 iunie

My First Steps in Storyland (6-8 ani, nivel mediu)- 20 mai, 10 iunie

Welcome to Storyland A B (cls. II-III, nivel incepator mediu)- 27 mai, 28 mai

How to Become Sherlock Holmes” Assistant! (cls. IV-V, nivel intermediar)-21 mai, 4 iunie

Teenagers’ Guide to Drama- How to fall in love with Shakespeare(cls. VI-VIII, nivel intermediar superior)-21 mai, 4 iunie

Preparing for Cambridge (liceeni si studenti)- 27 mai, 3 iunie

Preparing for IELTS (liceeni si studenti)- 27 mai, 3 iunie, 4 iunie

Locurile sunt limitate, de aceea, imediat ce te-ai hotarat, trimite-ne un e-mail cu datele tale de contact (nume si prenume, telefon, email) si cursul dorit la: info[at]shakespeare-school.ro.

Atentie! Daca participi la lectiile demonstrative gratuite, inscrierea la cursul propriu-zis NU este obligatorie!

Descrierea completa a cursurilor de vara de limba engleza oferite de Shakespeare  School si programul exact pentru DEMO LESSONS, le poti gasi vizitand site-ul:

https://www.shakespeare-school.ro/wp/cursurivara.

Join our Coloured Summer Sessions!Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive