Let’s get started!

inscrieri

Vara s-a terminat si parca se simte in aer inceperea scolii, iar noi ne pregatim pentru un nou an de cursuri de engleza!

Vrem sa iti oferim cea mai placuta si eficienta experienta de invatare, asa ca te invitam sa descoperi bucuria invatarii limbii engleze intr-o atmosfera relaxata, alaturi de profesori care iti devin prieteni si te incurajeaza sa prinzi incredere in tine si sa te exprimi liber in engleza.

Iata inca 3 motive pentru care sa ni te alaturi pentru inca un an:

  • Vei zambi si vei simti in permanenta dorinta de a comunica!
  • Vei fi ghidat la fiecare pas pe acest drum si vei fi apreciat pentru ceea ce esti !
  • Vei primi feedback constructiv periodic!

Sunt beneficii pe care le adaugi in portofoliul personal pe termen lung. Si cursantii nostri spun ca aceasta experienta merita traita. De 11 ani investim pasiune, profesionalism, entuziasm, incredere si primim de la cursantii nostri recompense pe masura. Rezultatele lor (100% success la examenele Cambridge), dar mai ales bucuria cu care vin la ore, sunt cele mai mari satisfactii.

Un nou an de engleza cu caracter

Da, este vorba despre mai mult decat a invata o limba straina indragita la scara internationala. Este vorba de o comunitate care impartaseste aceleasi valori, pentru ca la Shakespeare School limba engleza are caracter.

Vino si tu in comunitatea Shakespeare School! Vei gasi aici familie care a inteles ca invatarea poate fi extrem de placuta si ca te poti dezvolta foarte mult pe plan personal intr-un mediu armonios.

Te asteptam la inscriere intre pana pe 13 septembrie, in intervalul 10:00 – 18:00 la sediile noastre!

Tot atunci, te invitam si la o testare gratuita a nivelului de engleza, pentru a sti exact ce cunostinte trebuie sa iti imbunatatesti.

Hai sa traiesti bucuria invatarii limbii engleze alaturi de noi!

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi ultimele noutati:

Arhive