Blog

Living the dream: Studying in the UK!

“Te-ai gandit cum ar fi sa-ti continui studiile, dupa terminarea liceului, in alta parte? In alta tara poate? Te-ai gandit cum ar fi sa iti iei viata in propriile maini si sa lupti pentru ceea ce iti doresti cu adevarat? Caci primul pas pentru a realiza ceva in viata e sa iti dai seama ce te-ar face fericit, iar apoi trebuie sa si lupti pentru a obtine acel ceva.”

Cititi continuarea aici, in postul “Studying in the UK. Dream or reality” de pe blogul amdoar18ani.ro .

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole