Blog

Locuri gratuite la un curs de vara de limba engleza


Learning English as a foreign language

Dorim sa va informam ca Shakespeare School ofera locuri GRATUITE un curs de engleza generala de 4 saptamani, organizat sub egida Cambridge ESOL la standarde internationale. Trainerii vor fi profesori de limba engleza ce urmeaza un stagiu de perfectionare in cadrul cursului CELTA. Numarul de locuri gratuite este limitat: max. 20 cursanti. Sunt acceptati la curs adulti intre 16 si 70 de ani cu nivel de cunoastere a limbii engleze elementar (A1/A2) si/sau intermediar (B1). Nu sunt acceptati cei care sunt absolut incepatori.

Detalii despre cursPerioada de desfasurare: 21 Iulie – 15 August 2014 Orar: Luni – Vineri, 9:30 – 11:45

Continutul cursului:

– Se vor parcurge o serie de lectii din cursul Cutting Edge, nivel elementar sau intermediar – Se va urmari perfectionarea notiunilor de gramatica (mai ales din punct de vedere practic) si imbunatatirea vocabularului pe diferite teme de interes general, – se va pune accentul pe dezvoltarea celor 4 abilitati de comunicare: conversatie, compunere, ascultare, citire – cu activitati bazate atat pe intelegere globala, cat si in detaliu.

Mediu de lucru:

– va fi interactiv si motivational, cu activitati dinamice alternate de cele statice care sa fie pe placul unei palete cat mai variate de cursanti. – va fi variat prin prezenta mai multor profesori in timpul aceluiasi curs, astfel incat experienta de invatare sa fie cat mai diversa si diversificata. – va fi propice pentru dezvoltare personala, atat la nivel de cunostinte in limba engleza, cat si oportunitatilor oferite de a interaction cu persoane noi cu interese comune Cursantii vor experimenta lucru in echipa alaturi de cursanti de acelasi nivel si dornici sa isi imbunatateasca cunostintele in limba engleza.

Cum se face inscrierea?Trimitetiun email cu datele de contact la

info@shakespeare-school.ro

, dupa care veti fi programat pentru un test grila pentru evaluarea nivelului de cunostinte. Participarea la curs este obligatorie in proportie de minim 80% din lectii. Asadar, din cele 20 de lectii se poate absenta la maxim 4 lectii. In cazul unui numar mai mare de absente:

  1. Nu se mai elibereaza certificat de participare la curs.
  2. Se achita contravaloarea cursului evaluat la 500 lei.

Asadar cursul este gratuit doar pentru cei hotarati sa aiba o frecventa foarte buna. In felul acesta vom evita oferirea locurilor unor persoane insuficient de motivate. Asteptam inscrieri la

info@shakespeare-school.ro

pana cel tarziu la data de 10 Iunie 2014. Numar de locuri disponibile: 20. Inscrierea se va face dupa principiul primul venit primul servit.

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole