CURSURI VARA

DE LIMBA ENGLEZA

PENTRU ADULTI

#Online

CURSURI VARA

DE LIMBA ENGLEZA

PENTRU ADULTI

#Online

Vara aceasta limba engleza devine parte din distractia de vacanta!

Asigura-ti acum locul la cursurile de limba engleza pentru adulti

 

Inveți rapid si usorchiar si cand esti in concediu. Pe plaja sau de la muntecursurile noastre online te ajuta sa ai cele mai bune abilitati de conversatie in limba engleza

 

Bucura-te de vara si invata limba engleza online, de oriunde! Inscrie-te acum cursurile de limba engleza pentru adulti de la Shakespreare School. Fii gata de invatareconectare si distractie!

CURSURI DE LIMBA ENGLEZA PENTRU ADULTI

ADULTI

CURS DE LIMBA ENGLEZA. NIVEL B1

Doresti sa iti perfectionezi abilitatile de conversatie intr-un mediu prietenos si profesional, prin activitati interactive? Atunci acest club online de limba engleza ti se potriveste perfect!

MAI MULTE DETALII DESPRE CURS
ADULTI

CURS DE LIMBA ENGLEZA. NIVEL B2

Doresti sa iti perfectionezi abilitatile de conversatie intr-un mediu prietenos si profesional, prin activitati interactive? Atunci acest club online de limba engleza ti se potriveste perfect!

MAI MULTE DETALII DESPRE CURS

Beneficiile invatarii limbii engleze de oriunde, in vacanta

Ce am aflat de la cursanti despre perceptia cu privire la avantajele cursurilor de vara online de limba engleza? Iata cele mai importante rezultate:

0 %

sunt incantati ca pot invata limba engleza de oriunde ar fi in vacanta

0 %

apreciaza ca interactioneaza cu profesorul si participantii la curs

0 %

considera ca platforma ZOOM este interactiva si usor accesibila

0 %

considera continuitatea studiului ca fiind principalul avantaj

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

Adina B - cursanta Shakespeare School
A fost o onoare si o mare bucurie sa particip la acest curs. Ma bucur ca am avut parte de cele mai bune cadre didactice, dar si de cei mai frumosi colegi de curs. Am sentimentul ca ne cunoastem de-o viata si ca suntem o echipa veche. A fost singurul curs la care am participat fara sa fiu cu ochii pe ceas, asteptand sa se termine. Va multumesc pentru ca ati reusit sa-mi redati increderea de care aveam mare nevoie!
Livia M - cursanta Shakespeare School
Cursurile online  se desfasoara intr-un cadru placut si primitor, fiind predate de catre profesori foarte bine pregatiti in domeniu, deschisi si plini de entuziasm. Metodele de predare sunt adaptate varstei fiecarui participant la curs si se  pune foarte mare  accent pe transmiterea cunostintelor de comunicare in  limba Engleza tuturor cursantilor.
Previous
Next

INSCRIE-TE SI TU LA CURSURILE ONLINE DE VARA

Hai si tu in comunitatea online Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata cu placere engleza SMART de acasa, din natura, sau chiar din vacanta de peste hotare.

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

04 | Formular Cursuri VARA
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

MAI MULTE CURSURI DE VARA DE ENGLEZA

CONTACT

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.