CURSURI VARA

DE LIMBA ENGLEZA

PENTRU COPII

Online sau in clasa

CURSURI VARA

DE ENGLEZA

PENTRU COPII

Online sau in clasa

Vara aceasta limba engleza devine parte din distractia de vacanta!

La Shakespeare School, inveti limba engleza cu placere, de oriunde din lume. Din cele mai cool locatii, de la munte, de pe plaja sau de la piscina poti participa online la cele mai cool cursuri de vara.

Cursurile de vara de limba engleza de la Shakespeare School au devenit cunoscute la nivel national ca fiind accesibile de oriunde, interactive si distractive.

Traieste super-experienta cursurilor premium de limba engleza pentru copii, adolescenti si adulti, alaturi de profesori dedicati si cursanti din intreaga tara.

CURSURI DE VARA PENTRU COPII

4 - 6 ANI

PATCH & ROBBY

Pentru copii, vacanta mare este perioada ideala pentru a asimila cuvinte si expresii noi si pentru a-si consolida cunostintele de limba engleza capatate pe parcursul anului. De aceea, in aceasta vara, va recomandam sa le oferiti activitati care sa ii tina in contact cu limba engleza.

Cursul este disponibil doar in clasa
6 - 8 ANI

ZIGGY & ZAGGY

Ziggy, veverita cea isteata si Zaggy, castorul nazdravan sunt alaturi de cei mici cu jocuri, cantece, activitati interactive si ii ajuta sa asmileze cu bucurie notiunile de limba engleza.

8-11 ANI

MY ENGLISH ADVENTURE

Profesorii nostri, specializati in lucrul cu copiii in mediul online, ii vor ghida pe tinerii exploratori sa descopere universul fascinant al limbii engleze, plin de provocari si de activitati distractive.

11-14 ANI

AROUND THE WORLD IN 10 DAYS

O destinatie fascinanta de vacanta in limba engleza, online! Cursantii exploreaza destinatii din jurul lumii, invata si isi consolideaza structurile gramaticale si de vocabular prin activitati interactive.

11 - 14 ANI

ARE YOU THE NEXT SHERLOCK HOLMES?

Este cursul ideal pentru a porni intr-o adevarata aventura online. Invitam micii detectivi sa isi foloseasca la maximum curiozitatea si imaginatia, descifrand mistere si enigme in limba engleza.

9 - 14 ANI

CLUB DE CONVERSATIE IN LIMBA ENGLEZA

Adolescentii si copiii vor invata sa se descurce in situatii reale in care trebuie sa sustina o conversatie sau pentru sustinerea examenelor orale de limba engleza.

Cursul este disponibil doar online

ENGLEZA LA SHAKESPEARE SCHOOL INSEAMNA:

ACCES la metoda de predare Shakespeare School, o aplicare originala a Teoriei Inteligentelor Multiple, a profesorului Howard Gardner de la Universitatea Harvard.
ANTRENAREA unor abilitati pentru viata ce integreaza the 4C’s – Colaborare, Comunicare, Creativitate si gandirea Critica.
DEZVOLTAREA capacitatii de concentrare prin tehnici de mindfulness ce asigura confortul mental al cursantilor.

AVANTAJELE predarii prin atasament- relatia profesor – cursant este bazata pe apropiere, caldura, empatie si dialog.

PARINTII SI CURSANTII NE RECOMANDA

Marius S. - tatal Mariei
Suntem foarte incantati de modul in care se desfasoara cursurile online. Am remarcat acelasi profesionalism pe care il cunoastem din clasa. Platforma este prietenoasa si, pana in prezent, nu am intampinat probleme tehnice la conectare, nici in timpul desfasurarii cursurilor.
Ana-Maria B. - mama Irinei
Va multumim pentru activitatea desfasurata online! Teacher este atenta la fiecare copil in parte, ii tine captivi in fata device-ului, in ciuda faptului ca au o varsta destul de frageda, iar ei sunt plini de energie. Ma bucur ca fetita mea este interesata de aceste cursuri si intra online, cu placere, de fiecare data.
Ofelia R. - mama lui Eduard
Suntem foarte multumiti de cursurile online de engleza de la Shakespeare School. Edi a facut progrese, si-a imbogatit vocabularul si accentul, asista cu placere la cursuri, fiind motivat de doamna profesoara si de ceilalti participanti.
Alina M. - mama Alexiei
Cursurile interactive, activitatile diverse si modul de desfasurare al orelor de curs au facut ca orele de invatare a limbii engleze sa fie asteptate cu placere si nerabdare! Si rezultatele nu au intarziat sa apara! Metoda de predare, entuziasmul si profesionalismul profesorilor Shakespeare School ne-au fost alaturi pe parcursul a 10 ani, iar acum limba engleza nu mai constituie o bariera pentru copiii nostri!
Previous
Next

INSCRIE-TI SI TU COPILUL LA CURSURILE DE VARA

Hai si tu in comunitatea online Shakespeare School, in care copiii, adolescentii si adultii invata cu placere engleza SMART de acasa, din natura, sau chiar din vacanta de peste hotare.

Completeaza formularul de mai jos cu datele personale si cursul dorit pentru tine sau copilul tau si te contactam in cel mai scurt timp pentru a stabili programul cursului.

@2b. Formular cursuri VARA - GDPR - Scurt
Tipul de curs dorit

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate completand campurile: nume si prenume, curs dorit, perioada dorita, telefon reprezentant legal si e-mail reprezentant legal consta in efectuarea demersurilor necesare la cererea persoanei vizate in vederea inscrierii participantului. De asemenea, separat este solicitat consimtamantul expres al persoanei vizate pentru comunicarea de e-mailuri si/sau mesaje din partea Shakespeare School cu privire la activitatea, ofertele si orice alte aspectele legate de activitatile operatorului. Pentru mai multe detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal, va rugam sa parcurgeti Politica de Confidentialitate.

Sending

MAI MULTE CURSURI DE VARA DE ENGLEZA

CONTACT

CURSURI

CURSURI DE VARA

CURSURI AN SCOLAR

CLUB DE CONVERSATIE

CURSURI ENGLEZA EXAMENE

DESPRE NOI

POVESTEA NOASTRA

METODA SHAKESPEARE SCHOOL

ACREDITARI

BLOG

UTILE

TERMENI SI CONDITII

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

POLITICA DE COOKIES

A.N.C.P.