Blog

Maine plecam in tabara medievala de limba engleza la Moeciu!

ziua2 26
Domnite….

Cavaleri…

Are you ready ???

Maine plecam in tabara medievala de limba englezaaaaaa “Back to Shakespeare”s time” la Moeciu!

Peste 20 de copii se vor bucura pe parcursul saptamanii urmatoare de exersarea limbii engleze, de ateliere de spada medievala, ateliere de tir cu arcul, ateliere de pictura si heraldica medievala, aer curat, voie buna, spirit drept si multa, multa distractie!

Plecarea in tabara este maine, duminica (19 iunie), la orele 8:30 am din fata Colegiului National “George Cosbuc”, strada Olari, nr.29-31 (zona Foisorul de Foc). Toti cei inscrisi sunt asteptati maine pentru a putea intra in povestea noastra medievala cat mai repede!

Nu uita sa iti iei cu tine bagaje cavaleresti, imbracaminte si incaltaminte adecvata zonei montane (haine groase, adidasi, bocanci pentru munte)!

Suntem siguri ca te vei intoarce cu amintiri frumoase, experiente noi, dar cel mai important cu titlul onorific de “domnita” sau “cavaler”.

 

Suntem nerabdatori sa inceapa povestea noastra medievala!

istockphoto 5610741 medieval knight icon set1

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole