Blog

Medieval Camp is back in town!!

Moeiciu 2011 181Ei bine, iată că ne-am întors! Cea de-a doua serie de copii care a fost în tabăra medievală Back to Shakespeare’s Time, de la Moeciu, a coborât ieri direct din munţi în Bucureşti. După o săptămână plină de aventuri şi distracţii am revenit şi vă vom spune şi vouă cum ne-am distrat.
Parajumpers Jacka

În primul rând am învăţat multe lucruri noi, să mânuim spada, să tragem cu arcul, ne-am făcut propriul blazon şi am învăţat o mulţime de cuvinte noi în engleză. În al doilea rând, acum ştim să dansăm medival şi să facem declaraţii domniţelor, iar în al treilea rând am devenit cavaleri şi domniţe autentici.Moeiciu 2011 529

Programul nostru zilnic începea la ora 8.00 cu înviorarea de dimineaţă, şi continua apoi cu micul dejun. La ora 9.30 începeau orele de engleză. Aici ne distram cu jocuri şi competiţii, am făcut castele şi scuturi, iar în ultima seară ne-am prezentat în faţa tuturor cu o scenetă învaţată perfect de micii actori.

După-amiază, am avut atelierele de spadă, de tir şi de heraldică medievală. La finalul săptămânii deja stăpâneam de minune arcul şi ne puteam duela ca nişte adevăraţi cavaleri. În tot acest timp, am purtat costume medievale, cavalerii în roşu şi domniţele în crem, cu un şorţuleţ negru.

Seara, ne-am uitat la filme cu cavaleri, am învăţat să dansăm atât medieval, dar şi mai modern, ne-am jucat mima, Moeiciu 2011 800telefonul fără fir, am compus poezii şi am interpretat roluri în scenete.
Canada Goose Jacka

La final, trebuie să-i mulţumim doamnei Rodica pentru mâncarea excepţională pe care ne-a oferit-o în fiecare zi, Smarandei pentru grija pe care ne-a purtat-o, lui Ghiţă pentru răbdarea şi înţelegerea de care a dat dovadă faţă de fiecare copil, lui Xander, care ne-a învăţat să mânuim spada şi ne-a spus poveşti grozave, şi nu în ultimul rând lui Ciprian care ne-a ajutat să avem blazoane superbe cu care să ne mândrim în faţa colegilor! Moeiciu 2011 579

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole