Blog

Meet Ziggy and Zaggy!

Salutari, tuturor!

Shakespeare School incepe scoala cu doi prieteni noi! Faceti cunostinta cu Ziggy si Zaggy!

Cine sunt ei? Ziggy si Zaggy sunt noile Karen Millen online mascote si personaje alaturi de care puteti invata limba engleza. Uitati-va bine in jur… vor aparea ei in curtea scolii, vor sta cu tine in banca, vor fi alaturi de tine cand iti vei face temele? Ei bine, chiar mai mult decat atat! Ziggy si Zaggy vor fi alaturi de tine la… radio! Cum… care radio? La Radio Itsy Bitsy!

Ati inteles bine: Shakespeare Karen Millen outlet sale School si radio Itsy Bitsy ti-i aduc aproape pe simpaticii Ziggy si Zaggy, in fiecare zi, de luni pana vineri. De-a lungul a patru luni de zile, incepand cu prima zi de scoala, 12 septembrie 2011, Zaggy, castorul ghidus, va invata limba engleza alaturi de Ziggy, veverita spirituala. Ei vor calatori in diverse locuri interesante, vor merge la cumparaturi, la circ, la scoala, pana in Marea Britanie chiar, unde iti vor povesti depsre cele mai frumoase si interesante obiective Beaver Londo Eyevizitate de milioane de oameni in fiecare an… Beaver Big Ben Ce mai? Vei ajunge sa cunosti un intreg univers al limbii engleze in numai cateva pastilute scurte de limba engleza pe zi. Trebuie doar sa urmaresti radio Itsy Bitsy zilnic si sa-i prinzi pe Ziggy si Zaggy, care te vor invata de la a te prezenta in limba engleza, la numere, culori, nume de haine, de activitati, hobby-uri, locuri in oras, numele alimentelor si multe, multe alte cuvinte si expresii in limba engleza cu care ii vei impresiona pe colegii si profesorii tai. De asemenea, Shakespeare School i-a trimis pe Ziggy si pe Zaggy in lumea feerica a basmelor unde cei doi le-au cunoscut pe cele mai faimoase si nastrusnice personaje. Daca esti curios sa afli prin ce povesti si basme
au calatorit Ziggy si Zaggy, tune in and find out!
Intr-adevar, in fiecare zi, de luni pana vineri, Ziggy si Zaggy vor veni de la Shakespeare School la radio Itsy Bitsy pentru a-ti povesti ultimele lor aventuri. Intra in lumea plina de voie buna si cunostinte noi a lui Ziggy “the witty squirrel” si a lui Zaggy “the funny beaver”.

Invata limba engleza asa cum Shakespeare School stie sa o predea cel mai bine, ALTFEL, in a fun and friendly way!

Asculta-i pe Ziggy si Zaggy in fiecare zi de luni pana vineri la orele 13.30 si 20.45, la radio Itsy Bitsy, as they zig-zag through English, just for YOU!

Get this widget | |

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole