Blog

Merry Christmas!

IMG 3171Echipa Shakespeare School va doreste tuturor un Craciun fericit, cu multa sanatate, iubire si clipe de neuitat alaturi de cei dragi voua! Fie ca in anul in care vine sa aveti parte numai de realizari (sa luati cu brio toate examenele!), bucurii si impliniri, dar si calatorii cat mai reusite (poate chiar in scolile de vara organizate de noi)!

LA MULTI ANI si Sarbatori Fericite!

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole