Metoda Shakespeare (copii 11 – 14 ani)

Metoda Shakespeare pentru elevi de gimnaziu

Adolescenta inseamna descoperire, sete de cunoastere si dorinta de afirmare si perfectionare.
Poate si din acest motiv, adolescentii se hotarasc deseori sa urmeze cursurile Shakespeare School din proprie initiativa, nu la indemnul parintilor.

Fie ca este vorba despre imbunatatirea cunostintelor de limba engleza, fie despre obtinerea unei certificari recunoscute international, adolescentii au obiective bine stabilite. Ei isi doresc un curs unde sa invete cat mai eficient limba engleza, dar la care sa vina si cu placere.

Un loc in care performanta se impleteste cu pasiunea pentru engleza si cu amuzamentul. Exact acesta este mediul pe care il creeaza Metoda Shakespeare pentru adolescenti.


Un climat care incurajeaza invatarea

Cu cat varsta cursantilor nostri creste, cu atat invatarea devine mai constienta si obiectivele sunt mai serioase.

Sigur, nu uitam ca si atitudinea lor fata de studiu este importanta, mai ales la varsta adolescentei. Un mediu rigid si impersonal ii poate descuraja sau ii poate face sa isi piarda interesul. Adolescentii trebuie sa invete intr-un climat in care sunt ascultati, respectati si tratati ca adevarati parteneri de dialog.

Metoda de predare pentru adolescenti face exact acest lucru. Ea ii stimuleaza pe tineri si le trezeste dorinta de a-si depasi limitele, printr-un stil relaxat de comunicare si prin competitii. Nu doar la cursuri ci si in cadrul activitatilor extra-curiculare in care ei se implica cu placere.

Cursurile Shakespeare School se desfasoara in grupuri mici. Astfel, fiecare cursant poate vorbi si primi suficienta atentie din partea profesorului nostru. Folosind metoda Shakespeare pentru elevi de gimnaziu, fiecare grup devine cu adevarat unul „de studiu”. De fiecare data, incurajam competitia constructiva dintre adolescenti si ii incurajam sa se exprime si sa faca schimb de idei.


O metoda de predare a englezei care vizeaza performanta

La Shakespeare School atmosfera placuta si relaxata se imbina cu monitorizarea permanenta a performantei. Toti cursantii nostri au astfel de tinte. Ei pot sa sustina un test la sfarsit de an, sau sa obtina, in urma unui examen, o diploma recunoscuta international.

Cat despre rezultatele metodei de predare, ele se reflecta perfect in rata de succes a cursantilor nostri. 98% dintre ei obtin rezultatele dorite la examenele de certificare Cambridge si IELTS.

Reteta nu e un secret. Cand invatarea are o miza, cursantii sunt mai motivati – asta pe de o parte. Iar pe de alta si noi crestem nivelul de dificultate al exercitiilor de la curs. Imbinam elementele de gramatica cu cele de vocabular, cu scriitura coerenta si cu abilitatile de conversatie. Asa ne asiguram ca adolescentii pleaca de la cursuri cu multe dintre informatiile noi bine fixate.

In plus, ne pregatim foarte bine si inainte de examen. Exercitiile si activitatile pe care le facem sunt modelate pe formatul examenului dorit si le ofera adolescentilor o dubla pregatire: o data din punct de vedere academic, apoi din punct de vedere psihologic.

Pe scurt, la Shakespeare School ne pregatim cursantii nu doar pentru examenele pe care trebuie sa le sustina, ci si pentru ceea ce urmeaza apoi – pentru viata. Facem tot ce ne sta in putinta ca fiecare dintre absolventii nostri sa termine cursul ales mai increzator in sine si in fortele sale, mai comunicativ si mai motivat.

Daca doriti sa aflati mai multe despre cursurile noastre pentru adolescenti, va invitam sa accesati pagina de Cursuri de engleza pentru elevi de gimnaziu.

Te asteptam la o lectie GRATUITA de engleza!

Vrei sa faci cunostinta cu metoda de predare Shakespeare School? Te invitam la o lectie GRATUITA de engleza. Pentru inscriere, acceseaza butonul de mai jos si te vom suna noi, in cel mai scurt timp.

SHAKESPEARE SCHOOL IN CIFRE

21
ANI DE EXCELENTA

4
SEDII IN BUCURESTI

+3500
CURSANTI ANUAL

100%
RATA DE PROMOVARE LA EXAMENELE CAMBRIDGE

PREMII SI DISTINCTII

2020 – Centru GOLD pentru pregatirea examenelor Cambridge
2018 – Shakespeare School desemnat din nou “CEL MAI BUN CENTRU DE PREGATIRE DIN ROMANIA”
2017 – Cel mai bun Centru de Pregatire a Examenelor Cambridge, din Romania

intră în comunitatea shakespeare school

ÎNSCRIE-TE LA CURSURILE
DE LIMBA ENGLEZĂ
VINO LA O LECȚIE GRATUITĂ
ÎN CLASĂ SAU ONLINE
TESTEAZĂ-ȚI NIVELUL
DE LIMBA ENGLEZĂ