Blog

Miami English Summer Camp: Heaven is a place on Earth

Salutari din Fort Lauderdale!

Iata incheiata o saptamana de vis. Sapte zile din viata unui participant la tabara de limba engleza din Miami trec repede, mult prea repede, dar cu foarte mult spor!

DSC04385Odata ajunsi, nu am putut sa nu ne lasam prinsi de locatia de vis oferita de hotelul Hilton Embassy Suites, de frumusetea piscinei, a holurilor, a camerelor si a intregii atmosfere. Miami ne-a cucerit definitiv prin muzica salsa ce rasuna pe strazi, prin expozitiile de arta urbana din cartierul Wynwood, prin croaziera pe riviera Biscayne Bay si, nu in ultimul rand, prin eleganta cartierelor rezidentiale pe care le-am vizitat: Coral Gables si Coconut Grove. Iar aceasta a fost numai prima zi.

Ne-am delectat cu privelistea si linistea oferita de plajele din Ft Lauderdale si Miami, dar si imbarcati fiind pe vasul Experts are confirming that increasingly more customers are selecting to experience social on their own mobile products over traditional techniques. ce ne-a dus in croaziera printre canalele acestei statiuni, supranumita “Venetia Americii”. Se pare ca toata energia pozitiva cu care ne-am incarcat a adus noroc echipei Miami Marlins in jocul de baseball pe care l-am vizionat, la care am scandat si cantat chiar din primele randuri. “Let”s go fish!” rasuDSC04553na intreaga arena si nu fara motiv: Marlins au invins favoritii la titlu, Pittsburg Pirates.

Si, nu, inca nu ne-am incheiat aventura primei saptamani! Ne-am facut plinul de adrenalina la Universal Studios – Islands of Adventure, in Orlando: un orasel al aventurii si distractiei care ne-a pus la picioare cele mai ambitioase rollercoastere si cele mai creative plimbari 6D. Unic in lume, cartierul lui Harry Potter ne-a transpus in lumea plina de magie a filmelor si cartilor omonime.

Ne-am incheiat DSC04587saptamana in glorie, cu vizita la NASA. NASA, ati auzit bine! Am patruns in leaganul explorarii spatiale cu experienta 3D, plimbari cu autobuzul la punctele de lansare a rachetelor si cu simultoare pentru diferite proceduri spatiale, inclusiv un simulator la scala reala a lansarii navei spatiale Atlantis. Se poate spune ca am ajuns de-a dreptul in al noualea cer!

Citandu-l pe J.F. Kennedy, “we choose to go to the moon”. Cu o mana pe inima si cealalta pe luna, va invitam sa ne insostiti anul viitor in aceasta calatorie de vis… care inca nu s-a incheiat. Ne asteapta o saptamana plina! Revenim cu vesti.

 

DSC04574

 

Ți-a plăcut acest articol? Ți s-au părut folositoare sfaturile noastre? Atunci hai pe canalul nostru de YouTube sau pe pagina noastră de Facebook pentru și mai multe sfaturi și povești cu care te poți identifica!

Shakespeare School și-a creat o metodă de predare a limbii engleze inovatoare, care reprezintă o aplicare originală a Teoriei Inteligențelor Multiple. 

Ce înseamnă, concret, metoda noastră?
Profesorii identifică și adaptează atmosfera din clasă și activitățile, astfel încât ele să răspundă intereselor și aptitudinilor fiecărui cursant în parte. Folosim o mare varietate de resurse pentru a oferi calea cea mai rapidă și ușoară spre învățare luând în considerare darul fiecărui cursant în parte.

Descoperă și tu metoda Shakespeare School în cadrul lecțiilor demo de limba engleză!

Mai multe articole